Hava Durumu

Hüseyin Özdilek ile sohbet

Yazının Giriş Tarihi: 08.04.2016 07:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 07:15
Çarşamba akşamı Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin BGC Gazetecilik Başarı Ödülleri dağıtıldı. Suare’deki ödüller bu yıl gazetecilik alanında bir süre önce kaybettiğimiz Ali Can Tarakçıoğlu ve televizyon dalında da yine bir süre önce kaybettiğimiz Atilla İşçi adına verildi.
Ödül alanları kutluyorum.
Ödül töreninde Turhan Tayan, Hüseyin Özdilek, Günal Baylan, Kemal Efe, Mehmet Çalışkan, Tahsin Ardıç ve Ali Keskin aynı masadaydık.



Hüseyin Özdilek ile sohbet ettik. Bakın neler dedi:
“Türkiye büyük bir ülkedir. Hiçbir zaman unutulmaması gereken siyasetin bir araç olduğudur. Amaç ise Türkiye’nin refah ve üretim düzeyini artırmaktır. Enerji alanındaki  kaynakları sınırlı olan Türkiye’nin tek şansı üretmektir. İstihdam ancak böyle artar. Devlet önce kayıtaltında olanın, üretenin yanında olmalıdır. Kayıtaltındaki üretici desteklenmelidir. Kayıtdışı yaratılan haksız rekabet ortadan kaldırılmalıdır. Türkiye, Avrupa’nın en kaliteli ve en büyük üretim merkezlerinden biridir. Bu unutulmamalıdır.”

5 Nisan Avukatlar Günü


Her yıl 5 Nisan Avukatlar Günü olarak kutlanmakta. Bursa Barosu tarafından, 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında Podyumpark     Davet’te kokteyl düzenlendi.
Düzenlenen kokteylde konuşan Bursa Barosu Başkanı Avukat Ekrem Demiröz, “Yargıyı yeniden inşa etmekten, güvenilir yargıyı yeniden kurmaktan başka çaremiz yok” dedi.

Bursa Mükemmellik Ödülü


BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu ve 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü sürecine yönelik basın toplantısı, BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. 



Toplantıya, BUSİAD Başkanı Günal Baylan, KalDer Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay ve finale kalan kurum temsilcileri katıldı.
Bu yıl 2015 Bursa Mükemmellik Ödülü  sürecinde finale Doğu Press, Bürosit ve İlhan Parseker Meslek Lisesi kaldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.