Hava Durumu

HİÇ olmazsa olmaz

Yazının Giriş Tarihi: 16.01.2016 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 08:23
Bursa’nın etkin STK’larından biri de halkla ilişkiler çalışanlarının bünyesinde barındıran Bursa Halkla İlişkiler Derneği.
Kısa adı BHİD  olan dernek  2013 yılında geleneksel bir etkinliğin startını verdi. 
Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan “HİÇ” (Halkla İlişkiler Çalışmaları) Ödülleri’nin başvuruları başladı. HİÇ Ödülleri geçtiğimiz yıl yerelden ulusala açıldı. 
Sümbüllü Bahçe Ko-nağı’nda düzenlenen basın toplantısında ödül sürecini anlatan BHİD Başkanı Serdar Ömeroğulları; 2013 yılında çıktıkları bu yolda mesleğe gönül veren halkla ilişkiler uzmanlarının HİÇ Ödülleri’ne gösterdiği ilginin artmasından memnuniyet duyduklarını, bu karşılıklı güç birliği ile daha yaratıcı projeler ortaya koyma aşkının daha da artması olduğunu söyledi. 
“HİÇ, olmazsa olmaz” sloganıyla tüm profes-yonelleri başarılarını taçlandırmaya ve yeni projeler üretmeye davet eden Ömeroğulları, başvuruların 18 Mart’a kadar kabul edileceğini ve ödüllerin, 21 Nisan tarihinde verileceğini söyledi.

İMO’dan bowling turnuvası

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu bugün Carrefour AVM’de 13. İMO Bursa Bowling Turnuvasını düzenleyecek.
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Basri Akyıldız medya mensuplarını da bu etkinliğe davet etti . Turnuvaya katılacaklara başarılar.

Junioshow üzerine

BTSO, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen Bursa Bebe, Çocuk Hazır Giyim & Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junioshow) büyük ilgi görüyor.
Junioshow’u ilk kez düzenlemelerine rağmen beklentilerin çok üzerinde bir ziyaretçi akınına uğradıklarını ifade eden BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, “Fuarımız gelecek yıllarda Bursa’nın önemli markalarından biri olacak.” dedi.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.