Hava Durumu

Herkes işini iyi yapsın

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2015 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 07:52
Kurtuluş savaşımızın mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  aramızdan ayrılışının üzerinden 77 yıl geçti.
Gerek sosyal medyada yoğun biçimde, gerek resmi törenlerle, gerekse özel törenlerle Atatürk’ü anıyoruz.
Hepimiz böyle özel dönemlerde Atatürk’e atıfta bulunarak kendi bakış açılarımızla değerlendirmeler yapıyoruz. Hepimiz çevremizi değiştirmenin gayretleri içerisindeyiz. Her şeyi şikayet        ediyoruz ve memnuniyetsizliğimizi dile getiriyoruz. 
Şöyle bir çevrenize bakın. Kimisi işinden, kimisi eşinden, kimisi ebeveyninden, kimisi içinde yaşadığı koşullardan, kimisi de toplumdan şikayetçi. 
Kimsenin şikayet etmeyi bir kenara bırakıp, aynaya baktığı, özeleştiri yaptığı yok. Dostlar ilk değiştirmemiz gereken kendimiziz. 
İlk değişimi gerçekleştirip, hepimizin yaptığımız iş ne ise, onu en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Bu aşamayı geçmeden, bırakın toplumu ailenizdeki bir ferdi bile değişteremezsiniz.
Bunun için herkes işini en iyi şekilde yapsın. 

Hayvanat bahçesi ücretsiz

Bursa Hayvanat Bahçesi üç gün ücretsiz. Bildiğiniz gibi 10 Kasım 1998 tarihinde Bursa Hayvanat Bahçesi faaliyetlerine başlamıştı.
Bursa Hayvanat Bahçesi 17. kuruluş yıldönümü ile “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” ve “Atatürk Haftası” nedeniyle perşembe günü de dahil olmak üzere  ziyaretçilerini ücretsiz ağırlayacak.
Orayı görün.

Adranos Tiyatro’dan Maskeliler

Adranos Tiyatro, İsrailli yazar İlan Hatsor’un Maskeliler oyunu ile 2015-2016 sezonuna başladı. 
Adranos , Uludağ’dan doğan ve Orhaneli’den çıkan bir çayın adı. 
Adranos Tiyatrosu  bağımsız bir tiyatro. Amaçları farklı bakış açılarını gözler önüne sermek.
İzzet Boğa’nın yönettiği oyunda İzzet Boğa, Aykan Yılmaz ve Tarık Şenocak rol alıyor. Oyun küçük bir köyde yaşayan  bir Filistinli ailedeki kardeşlerin başlarına  gelenleri anlatıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.