Hava Durumu

Hekimler ve uğraşları

Yazının Giriş Tarihi: 06.02.2014 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.02.2014 08:23

Her mesleğin zorluğu var. Ama hekimlik ayrı bir zorluğu olan meslek. Bu aşırı yoğun mesleğin içinde bazı hekimlerimiz  çeşitli uğraşları ile  yaşamlarını renklendiriyor.
Şöyle bir göz attığımızda Prof. Dr. Hikmet Özçetin ve Dr.Nurver Tekin’i resim yaparken; Prof.Dr. Dr. Ercan Tuncel, Prof.Dr.Haluk Ertürk, Dr.İlay Yılmazlar,  Dr.Mukaddes Özcan,  Dr. Ceyhun İrgil, Dr.Ömer Yağlıdere, Dr. İsmail Şeker’i fotoğraf çekerken; Dr.Taner Özek’i hem fotoğraf çekerken, hem fotoğraf makinası koleksiyonu yaparken; Dr. Ceyhun İrgil ve Dr. Hüsamettin Olgun’u şiir yazarken; Prof.Dr. Selçuk Kırlı’yı da arkeoloji ve numastik ile ilgilenirken görmekteyiz. Kuşkusuz daha birçok hekimimiz çeşitli hobilerle ilgileniyor. Benim bu noktada önemsediğim konu ana alanların dışındaki hobilerin bir biçimde ana alana sağlamış olduğu katma değer. Kişinin yaşamını ve mesleğini renklerdirmesi. Kutluyorum.

HASAN ÇEPNİ'DEN MÜSİAD 3 İLKESİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, MÜSİAD Bursa Şubesi’ne bağlı Genç MÜSİAD’ın yeni yönetimi belirlendi.
Fatih Aslan, yeni yönetimin başkanı oldu. Kendisini kutluyorum.
Toplantıda MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni yaptığı konuşmada MÜSİAD’ın üç ilkesinden bahsederek  şöyle dedi:
“MÜSİAD; Âlim, Tacir ve Emir der. Bu üç olguya çok dikkat eder MÜSİAD. Bir ülkenin büyümesi gelişmesi bu üç olguya bağlı. Emir, emirliğini bilecek ve ülkeyi iyi yönetecek. Tacir, iyi tacir olup, kendinden beklenenleri yerine getirecek ve dünya arenasında doğru ve dürüst tacir nedir, gösterecek. Âlimlerimiz de hakikaten âlim olacak. ” 

NECATİ ŞAHİN KÖYLERDE

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin,  Büyükşehir sınırlarına geçen köylerdeki meralara köylülerin isteği olmadan dokunmayacaklarını belirtti. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun Bursa’nın ca- zibesini artırdığının altını çizen Şahin, bu bölgede yoğun olarak el değiştiren tapulara dikkat çekti.
Şahin, Orhangazi’de sıcak ilgiyle karşılandı. CHP Orhangazi İlçe Başkanı Osman Uçar ve Belediye başkan adayı Celal Sayın ile Orhangazi’yi turladı. Necati Şahin, Büyükşehir olarak akılcı politikalar ile vatandaşın yanında olacaklarını belirtti.

KARABULUT VE ÖTESİ KARANLIK

Muharrem Karabulut gazeteci kardeşimiz.
Kendisi anılarını Ötesi Karanlık isimli bir kitapta topladı.
Kitabın tanıtımı ve kitabın imza günü bugün Mahfel’de saat 19:00-21:00 arasında yapılacak.
Kardeşimiz Muharrem Karabulut’u kutluyor ve kendisine nice kitaplara diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.