Hava Durumu

Hasan Çepni’ye hayırlı olsun

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2015 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2015 07:23
Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanlığı’na Hasan Çepni seçildi.  Bilindiği gibi BKK Başkanı Semih Pala’yı bir trafik kazasında kaybetmiştik. Bunun  ardından yapılan BKK Olağanüstü Genel Kurulu’nda, 237 oyun 228’ini alan Hasan Çepni BKK Başkanlığı’na seçildi.
Genel kurul, Semih Pala’nın anlatıldığı sinevizyon gösterisiyle başladı ve BKK Başkanlığı için Hasan Çepni, Sevgi Kükrek, Şehmuş Seviş ve Yüksel Ceylan  aday oldular. Seçim sonunda Hasan Çepni başkan seçildi.
Hasan Çepni, Semih Pala’yı ve eşini rahmetle anarak, BKK’nın bir çatı kuruluşu olduğunu, şehrin yerel parlamentosu olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
“Şehrin parlamentosu olan Kent Konseyi’nde farklı görüşler yer bulmaya devam edecek. Faydalı projeler hayata geçirilecek. Hep birlikte Bursa’nın dört bir tarafından ışık tutmaya devam edeceğiz. Kardeşlik şehri olan Bursa’ya hep birlikte katkı sunmaya devam edeceğiz.” 
Hasan Çepni’yi kutluyorum. Bursa’ya katkı koyacağını düşünüyorum. Başarılar diliyorum.

PV İstanbul fuarı

Uludağ İhracatçılar Birliği desteğiyle düzenlenen “Première Vision İstanbul” fuarı açıldı.  
Fuarla ilgili UTİB Başkan Yardımcısı Pınar Taşdelen Engin, “Alanında dünyanın en prestijli fuarlarından “Première Vision İstanbul” sektörümüzün orta vadedeki 20 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasında bize katkı sağlayacak” dedi.

Lösemili çocuk anneleri

Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri, Lösemili Çocuklara Yardım Derneği  (LÖDER) işbirliğinde Omena Meme ve Guatr Cerrahi Merkezi’nin katkılarıyla lösemili çocukların annelerine yönelik meme kanseri taraması etkinliği düzenledi. 
Farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinlikte Başkan Figen Atay, “Anneler bizim en kıymetli varlığımızdır. Özellikle kendilerine zor vakit ayırabilen lösemili çocukların anneleriyle birlikte paylaşmak istedik” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.