Hava Durumu

Faruk Çelik yarın Bursa’da

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2016 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 07:47
AK Parti’nin bakanlık konumundaki jokeri adeta Faruk Çelik oldu. Nerede bir sorun veya sıkıntı var ise Faruk Çelik o makam ile görevlendiriliyor.
İki dönemdir Şanlıurfa Milletvekilliği görevini sürdüren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik yarın Bursa’ya geliyor.
Yeni görevine geldikten sonra Bakan Faruk Çelik, “Bölgesel Ortak Akıl Toplantıları”na başladı. Bu toplantıların ilki Şanlıurfa’da gerçekleştirildi.
Bu toplantılar tarım politika ve uygulamalarının; bakanlık çalışanları ve tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla 7 ayrı bölgede düzenleniyor.
İkincisi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik başkanlığında Bursa’da yarın ve cumartesi günü gerçekleştirecek. Toplantının ilki bölümünde sabah 09:30’da Bakanlık Koordinasyon Toplantısı, Çelik Palas Otel’de yapılacak. Öğleden sonra da Bölgesel Bakanlık Koordinasyon Toplantısı var.
Cumartesi sabahı da Bakan Çelik ve ekibi sektör temsilcileri ile bir araya gelecek Bölgesel Ortak Akıl Toplantısı’nı yapacak.

UHKİB’de eğitim vardı


Uludağ Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği kası adıyla UHKİB, ‘Üretim Planlama Yönetimi’ semineri düzenledi.
UHKİB, çok sayıda ihracatçı firma temsilcisini UİB çatısı altında buluşturdu. UİB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Aysel Evran, iş planlama süreçlerinin en az üretim ve satış kadar önemli olduğunu söyledi.

KalDer, çocuk ve oyuncak


KalDer Bursa Şubesi, 2013 yılından itibaren “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” sloganı ile bir kampanyla yürütüyor. 
Dört yıldır Kalite ve Başarı Sempozyumu öncesinde Bursa’da yapılan duyurularla; kullanılmayan, iyi durumdaki kitap ve oyuncakların evlerde saklanması yerine ihtiyacı olan başka çocuklarla paylaşılması çağrısı yapılıyor. 
KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur; “Son üç yılda 3000’e yakın kitap ve oyuncak topladık” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.