Hava Durumu

Ergun Kağıtçıbaşı ve müzik

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2016 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2016 07:29
Bursa sanayi ve iş dünyasının duayen isimlerinden biri de uzun yıllar BTSO Genel Sekreterliği’ni yapan, şu anda Bursa Çimento ve Çemtaş’ın Yönetim Kurulu Başkanlıkları’nı yapan Ergun Kağıtçıbaşı’dır.
Ayrıca bireysel bazdaki toplumsal sorumluluğunu da en üst düzeyde yerine getiren bu büyüğümüz  Bursa ekonomi tarihi ile ilgili çok değerli kitapları kent belleğimize kazandırmıştır.
Geçenlerde Ergun Kağıtçıbaşı ağabeyiğimin bir başka özelliğini daha öğrendim. Kendisinin yazdığı şiirlerden bazıları güfteye dönüşüp, bestelenmiş. Hatta birisi single olarak çıkmış.
Öğrendiğim kadarıyla Ergun Kağıtçıbaşı’nın güftelerini Türkiye'nin en ünlü din adamlarından biri olarak tanınan Hâfız ve Mevlidhân Ali Gülses'in oğlu ve Melihat Gülses’in eşi ünlü müzik insanımız Necip Gülses bestelemiş.
Hatta Türk müziğimizin değerli sesi Melihat Gülses hanımefendi bu şarkılardan oluşan bir de albüm yapacakmış.
Ergun Kağıtçıbaşı büyüğümüz birçok kişiye model olacak işler yapmaktadır.
Saygıyla diyorum.

Sihirbazlar buluştu


Bursalı sihirbaz Zati Sungur anısına Büyükşehir tarafından düzenlenen “Bursa İllüzyon Şenliği”nde, Türkiye’nin en yetenekli sihirbazları Bursa’daydı.
Programda, Sihirbaz Sabu, Özgür Kapmaz, Deniz Kılıç, Alfredo, Erkan Obüs, Sihirbaz Ayoş, Enver Ertaş, Barış Çeviker (Sihirbaz Siyah), İlkay Tercan (Kartların Efendisi) ve Şankadra sahne aldı. 

BUİKAD Ödülleri


BUİKAD’ın düzenlediği İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri ‘ni şu isimler aldı:
“Özel Ödül  DOSAB Kreşi, Kadın Çalışmaları Konusunda Rol Model Olan Dernek Ödülü’nü, Değişim Liderleri Derneği adına Sema Başol, İş Yaşamında Kadını Destekleyen Özel Şirket  TOFAŞ adına Arzu Çolakoğlu, Yılın En Başarılı İş Kadını Perihan İnci, Yılın Kadın Profesyoneli  Şule Uysal Özatay, Yılın Kadın Girişimcisi  Veda Girgin Eroğlu ve Yılın Bursa Ekonomisine Katkısı  Olan İş Kadını Duygu Kaplan .”
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.