Hava Durumu

Enginalp, NKK ve Olimpos’un Çığlığı

Yazının Giriş Tarihi: 01.02.2016 07:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.02.2016 07:24
Fehmi Enginalp, yaşamını eğitim ve edebiyata adamış bir ismimiz. Kendisi hem bir yayıncı olarak eğitime katkı koyuyor, hem de yılladır Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin yönetimlerinde görev alıyor. Enginalp, şimdi koltuklarına yeni bir karpuz daha ilave etti.
Kısa bir süre önce yapılan Nilüfer Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Fehmi Enginalp, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı seçildi. Öncelikle yeni görevini kutluyor ve başarılar diliyorum.
O genel kurulda ayrıca NKK Yürütme Kurulu’na da Akademik Odalar Temsilcisi Gül Sayan Atanur,  Meslek Odaları Temsilcisi Aslı Evke Yetkin, Mahalle Muhtarları Temsilcisi Erol Yılmazer, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcisi Burak Hatipoğlu ve Ersegün Sarı, Sendika Temsilcisi Gökhan Aydın, Üniversite Temsilcisi Sebla Arın, üye olarak da Celal Boyoğlu ve Neslihan Binbaş seçildiler.
NKK’nin yeni başkanı Fehmi Enginalp bir süre önce de  Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin Kır Çicekleri için “Olimpos’un Çığlığı” isimli 2 perdelik bir oyun yazmıştı.
Enginalp ayrıca Bursa’da 6 yıldır arkadaşları ile birlikte Çini Kitabı yayınlıyor.
Kutluyorum.

Valiliğe EMITT’ten ödül


Bursa Valiliği bu yıl 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)’nda “En Etkin Organizasyon ve İşbirliği” ödülüne layık görüldü.
Böylece Bursa’yı dünyanın etkin “Marka Şehri” yapma yolunda başarılı organizasyonlara imza atan Bursa Valiliği aldığı ödüllere bir yenisini ekledi.
Valiliğimizi kutluyorum.

Sanat Mahal ve Şempazeler


Sanat Mahal, sanatçı Mert Fırat ve arkadaşlarının ÇEK’in Görükle’deki ÇEK Kültür Merkezi’nde Bursa’ya kazandırdığı bir değer. 
Orada hem sinema, hem tiyatro, atölye çalışmaları ve kitapçı bulunmakta. 
Cumartesi günü burada Simon Block’un yazdığı, Yağmur Mısırlıoğlu’nun çevirdiği, Cem Uslu’nun yönettiği, Erkan Bektaş, Emel Çölgeçen, Kerem Atabeyoğlu ve Şenol Önsel’in oynadığı Şempazeler’i izledik.
Özellikle erkeklere tavsiye ederim.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.