Hava Durumu

Ekonomi ve insan kaynakları sohbetleri

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2015 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2015 08:02
Ülkemizdeki ekonomi ve istihdam konusu Bursa’da masaya yatırılıyor. 
Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen ekonomistleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Kariyer.net tarafından düzenlenen “Bursa Büyürse Türkiye Büyür” başlıklı “Ekonomi ve İnsan Kaynakları Sohbetleri”nde bir araya gelecek 
Bugün saat 14:00’te Destek Menkul Değerler sponsorluğunda     düzenlenecek etkinlikte önemli isimler yer alacak. 
Paneldeki konuşmacılar şunlar:
“Destek Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mergen, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin ve Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu.”
Bu önemli panelde “Ekonomide krizsiz günler hayal mi? Dövizde destek direnç ne ola ki? Şirketimin büyümesi için patron mu antrenör mü olmalıyım? Verimlilikte ve kârlılıkta kıymetli insanlarla çalışmak ne kadar önemli? Bursa nasıl büyür?” sorularının cevabı aranacak.
İlgilenenler yerlerini ayırtmayı unutmasın. 

Genel cerrahi yenilendi

Uludağ Üniversitesi’nde genel cerrahi poliklinikleri yenilendi. 
Törene UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, Genel Cerrahi ABD Başkanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, bağışcılar Bursa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Akyıldız, Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği eski Başkanı Orhan Aygün katıldı.

BALKANTÜRKSAİD’a Türkbarter’dan ziyaret

TürkBarter Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sırrı Şimşek ve beraberindeki heyet Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur, TürkBarter heyetine BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
TürkBarter’ın Bursa’da yeni yapılanmaya     başladığını söyleyen Şimşek ise, Kobit A.Ş. ile kurdukları, işbirliğini anlattı.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.