Hava Durumu

Eğitime Yön Verenler Ödülleri

Yazının Giriş Tarihi: 13.03.2015 06:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.03.2015 06:57
Bursa’daki Baia Otel’de Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez çok önemli bir eğitim projesine imza attılar.
Bursa Valiliği, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sönmez Medya eğitimde önemli bir projeyi birlikte hayata geçiriyor.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu liderliğinde, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle, Sönmez Medya koordinatörlüğünde hayata geçecek bu projenin temel amacı “Eğitime yön veren kurum, kişi ve kuruluşları desteklemek ve hayata geçirdikleri başarılı eğitim projelerini kamuoyuyla, tüm platformlarda paylaşmak ve onları onurlandırmak” olarak belirlendi.
***
Bu önemli proje kapsamında tam 16 ödül türü belirlendi. 
Eğitime Yön Verenler  ödül türleri şunlar:
“Eğitime tam destek ödülü, Sistem ödülü, Dil ödülü, Proje ödülü, Yüksek Lisans program ödülü, Spor ödülü, Yönetimsel işbirliği ödülü, Kültür sanat ödülü, Müzik ödülü, Akademik Başarı ödülü, Erken yaş eğtiim ödülü, Bireysel ödüller, Kurumsal ödüller, Jüri özel ödülü, Hayat boyu öğrenme ödülü, Eğitim projelerini destekleyen kurum ödülü.”
Eğitime Yön Verenler Ödül süreci ön başvuruları 12 Mart’ta başlıyor. 1 Nisan tarihine kadar ön başvuru yapabiliyorsunuz.
Daha sonra başvuru belgeleri teslimi 2 Nisan’dan, 11 Nisan’a kadar yapılacak.
13 Nisan-27 Nisan başvuruları değerlendirme süreci var.
Ödül töreni ve gala gecesi ise 16 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.
***
Baia Otel’deki protokol imza töreninde bir konuşma yapan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, törende eğitimin önemine dikkat çekerek, bu tür organizasyonların eğitime katkı koyan ve yön verenleri motive edecek unsurlar olduğunu dile getirdi. 
Bursa Valisi Münir Karaloğlu katkı koyan herkese ve Sönmez Medya’ya teşekkür ederek, eğitimin tüm insan yaşamına yayıldığını ve yaşam boyu olduğunu anımsattı.
***
Bilindiği gibi Sönmez Ailesi, yıllar boyunca Bursa’ya sosyal sorumluluk bağlamında eğitim, sağlık ve kültür alanında birçok eser bıraktı.
Törende Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, böyle önemli bir organizasyonda Sönmez Medya olarak yer almanın, Bursa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bu projeyi birlikte götürmekten gurur duyduklarını dile getirdi.
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez yıllardır aile olarak eğtiimin çeşitli alanlarına katkı koyduklarını dile getirerek, bu proje için başta Bursa Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere tüm katkı koyanlara ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
Celal Sönmez bu tür projelerin eğitime veya diğer alanlara katkı koyan gönüllü ve hayırseverlerin anımsanması,anılması noktasında önemli olduğuna da dikkat çekti. 
***
ASTV’de bildiğiniz gibi bir süredir yapım ve sunuculuğunu Serpil Kalin’in yaptığı Eğitime Yön Verenler programı başarı ile devam ediyor.
Bu projenin de koordinatörlüğünü yürüten Serpil Kalin’e elden veya elektronik ortamda başvuru yapılabiliyor.
Ön başvurular için www.egitimeyonverenler.com veya yarisma@egitimeyonverenler.com adresleri kullanılabiliyor.
Özünde bu yarışma ile ilgili tüm detaylı bilgilere www.egitimeyonverenler.com web sitesinden ulaşabiliyorsunuz.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.