Hava Durumu

DOSAB’da İlhan Sarı dönemi

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2016 04:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 04:38
Geçtiğimiz yıl 25. yılını kutlayan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni başkanı İlhan Sarı oldu.
DOSAB ‘ın yeni yönetimi belli oldu. 23 Ağustos Salı günü yapılan son DOSAB Yönetim Kurulu’nda bir süredir toplantılara katılmayan DOSAB eski başkanı Ferudun Kahraman’ın üyeliği düştü.
İlk yedek üye Aydın Yılmaz da yönetime katılmak istemediğini belirtince, ikinci yedek üye Türk Ceyhan yönetim kurulu üyesi oldu.



Daha sonra DOSAB yönetimi kendi arasında yaptığı seçimde DOSAB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İlhan Sarı, DOSAB Yönetim Kurulu Başkanvekilliği’ne Türk Ceyhan, Yönetim Kurulu üyeliklerini de Burhan Çakır, Haluk Sami Topbaş ve Orhan Tezyapar olarak belirledi.
DOSAB’ın yeni yönetimi DOSAB’ın web sayfasında yayınlandı.
DOSAB ‘ın yeni yönetim kurulu başkanı İlhan Sarı, şunları söyledi:
“Türkiye’nin örnek organize sanayi bölgelerinden biri olan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalarımız en iyi şekilde devam edecektir. Yeni yönetim olarak ortak aklı ön planda tutarak yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

Kosova ve Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dünya otomotiv ve tekstil merkezi Bursa’nın kalkınmak isteyen Balkan ülkeleri için altın değerinde olduğunu söyledi.
Başkan Altepe, Kosova’nın İstanbul Başkonsolosu Rharmi Morina’yı ağırladı. Ankara Yolu’ndaki yeni başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede,  Kosova ile Bursa arasındaki işbirliği imkanları konuşuldu.

Bizim Ev, Çanakkale’de



Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcılarını aileleriyle birlikte Çanakkale’ye geziye götürdü. Bizim Ev’de görevli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen geziye 38 kişi katıldı. 
Engelli bireyler ve aileleri, Çanakkale’de Conk Bayırı, 57. Alay Şehitliği, Şahin Tepe, Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş Şehitliği, Mecidiye Şehitliği, Çanakkale Abidesi ve Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi ‘ni gezdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.