Hava Durumu

Demiröz ve zeytinciler

Yazının Giriş Tarihi: 31.07.2014 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.07.2014 08:20

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, herkesin bildiği gibi ziraat mühendisi bir milletvekilimiz.
Kendisi yıllarca TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanlığı görevini de yaptı.
Şimdi CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, zeytin üreticilerinin sorunlarını TBMM’ye taşıyarak, seslerini ülkeye duyurmalarına katkıda bulundu.
Girdi maliyetleri ve mevsim şartları nedeniyle zor günler geçiren Bursalı zeytin üreticilerinin seslerini Meclis kürsüsüne taşıyan Demiröz, Gemlik, Orhangazi, Mudanya ve İznik Ziraat Odası Başkanlarının mesajlarını ve çağrılarını Genel Kurul kürsüsünden okudu.
CHP Bursa Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi İlhan Demiröz, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı bir konuşma yaptı.
Demiröz bu konuşmada Gemlik, Orhangazi, Mudanya ve İznik Ziraat Odası Başkanlarının TBMM ve milletvekillerine hitaben gönderdikleri mesajları okudu.

 

BTSO Akademi başlıyor

BTSO, ‘BTSO Akademi’ kapsamında 14 Ağustos- 17 Ekim tarihleri arasında 6 farklı eğitim programı düzenleyecek.
Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri ve profesyonel kurumları ile işbirliği yapan BTSO, 15’er kişilik gruplar halinde planladığı eğitim programlarını 14-15 Ağustos tarihlerinde ‘Yöneticiler İçin Etkin Müzakere Teknikleri’ ile başlatıyor.
BTSO kapsamında, 21-22 Ağustos tarihlerinde ‘Etkili Konuşma ve Topluluğa Hitabet’, 27-28-29 Ağustos tarihlerinde kadın girişimciler için ‘Mentörlük’, 4-5 Eylül tarihlerinde ‘Etkin Müşteri İlişkileri Yönetimi’, 11 Eylül’de ‘İş Yerinde Duygusal Zeka’, 17 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında da ‘İş İngilizcesi’ eğitimleri verilecek.
Söz konusu eğitimler Oda Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.
Bu önemli bir hizmet, BTSO’yu kutluyorum.

 

MMO’ya başsağlığı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nda bayramda hüzün vardı.
Bursa Şubesi eski başkan ve sekreterlerinden Remzi Erişler (57) yaşamını yitirdi.
MMO Bursa Şubesi’nin kurumsallaşmasında önemli katkıları olan, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde her zaman yerini alan Remzi Erişler evli ve 2 çocuk babasıydı.
Evinde düşme sonucu yaşamını yitiren Remzi Erişler’in cenazesi bugün Mudanya Hal Camii’nde öğle namazının ardından, Mudanya İlçe Mezarlığı’nda toprağa verilecek.


“İtikrar bu değildir”

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, AKP’lilerin ‘İstikrar devam etsin’ sözlerini eleştirerek “Tabiî ki siyasi ve ekonomik istikrar olacak ama istikrar demek Türkiye’yi borç batağının içine sokan, istikrar demek Türkiye’yi bütün dostlarıyla kavgalı hale getiren, istikrar demek vatandaşı tekmeleyen tokatlayanları cumhurbaşkanlığına getiriyoruz demek değildir. 10 Ağustos’ta Yozgatlı bir vatan evladı milletimizin takdiriyle Cumhurbaşkanı seçildikten sonra bu keyfiliğin önüne geçilecektir” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.