Hava Durumu

Değişim kolay değildir

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2016 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 07:50
CHP bir değişim yaşıyor. Değişim gerçekten zor bir iştir. Bunun için öncelikle yıkılması gereken çok sayıda paradigma vardır. Terk edilmesi gereken çok sayıda ego vardır.
Ben yerine, biz diyebilme; ben yaptım yerine, biz yaptık diyebilme olgunluğuna ve mütevazılığına sahip olmak gerekir.
Değişim kolay bir iş değildir. Tarih boyunca değişimin yaşandığı her noktada muhafazakarlarla, değişim yanlısı insanlar arasında (genelde bunlara devrimci denir) bir çatışma yaşanmaktadır.
Evet, hızlı da bulsanız, çok yavaş da bulsanız Cumhuriyet Halk Partisi bir doğum sancısı içinde. Burada doğum normal mi, sezaryen mi, erken mi olacak; yoksa bebek ölü mü doğacak?
Bunlar belli değil. Bekleyip süreçteki değişimin ülke lehine mi, aleyhine mi olacağını; yoksa değişen bir şey olmayacak mı, göreceğiz.
Evet, gerçekten CHP içindeki yoğun çekişme ve mücadeleden kimin galip çıkacağı herkesin merakı. Aklıselim değişimden yana görülüyor.
Bakalım kapalı kutunun içinden ne çıkacak?
CHP ve ülkemiz için hayırlısı olsun.

BTSO meclis toplantısı


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılının ilk meclis toplantısını dün yaptı. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’un yönettiği toplantıda öncelikle 2015 yılı faaliyetleri gözden geçirildi.
Ardından da BTSO’nun lojistik alanında bir şirket kurmasına karar verildi. Bu şirket ağırlıklı olarak antrepo işleri yapacak. BTSO’ya başarılar.

BEV’den DOSABSİAD ziyareti


BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV)Başkanı Naci Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.



Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral, BEV heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Naci Şahin de, vakıf olarak birçok proje yürüttüklerini ve hâlihazırda 200 öğrenciye burs verdiklerini söyledi. 




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.