Hava Durumu

Çolak “Nilüfer’de gülümseyemiyoruz”

Yazının Giriş Tarihi: 12.05.2016 06:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 06:50
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak dün Crowne Plaza’da basın mensupları ile bir araya gelip, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendirdi.
Konuşmasına “Biz oturduğumuz koltuğun ucunda oturuyoruz, koltuğu bırakmamak gibi bir sevdamız yok” diyerek başlayan Çolak, Nilüfer Belediyesi’nin özellikle sosyal alanlarda kamuya hizmet vermek için ayrılmış alanları, yasal açıklardan yararlanarak özel sektöre verdiğini kamunun bu alanlardan yararlanamadığını dile getirdi.
Konuşması öncesinde bu sorunları anlatan bir de film gösteren Celil Çolak kendisine yönelik bazı suçlamalara da “Görevim ve pozisyonum gereği yasal olarak Nilüfer Belediyesi ile iş yapmam mümkün değil. Bu iddialara gülüyorum” dedi.
Bilindiği gibi bir süredir basında Celil Çolak ve arkadaşlarının yeterince muhalefet yapmadığı yönünde eleştiriler ve nerede ise suçlamalara varan yazılar yer almaktaydı. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak bu toplantıya gayet iyi hazırlanmış. Kafada olan bütün sorulara yanıt verdi.

UÜ’yü kutluyorum


UÜ Tıp Fakültesi ‘nde  ilk kök hücre naklini gerçekleştirdi. Bu nakli Prof. Dr. Adalet Meral Güneş başkanlığında Prof. Dr. Birol Baytan;  Doç. Dr. Melike Evim Sezgin; Biyolog Ali Gül, hemşireler Dilek Yalçın, Serpil Aksu Özübek, Leyla Yüksel; Psikolog Arzu Kantarcıoğlu ve Diyetisyen Elif Özkeleş’ten oluşan ekip gerçekleştirdi.

Özdemir, Ankara’daydı


CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir iki gündür  Ankara’daydı. Salı günü yapılan Grup Toplantısı’na katılan Şadi Özdemir daha sonra Bursa milletvekilleri ile bir araya geldi.



Özdemir, Prof. Dr. Lale Karabıyık, Dr. Ceyhun İrgil, Erkan  Aydın , Orhan Sarıbal ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile Bursa’yı konuştu.
Dün de Şadi Özdemir, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan yardımcılarıyla bir araya geldi. Bursa’daki çalışmaları aktardı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.