Hava Durumu

CHP seçimlere hazırlanıyor

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2015 07:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2015 07:54
CHP uzun yıllardır yapmadığı bir şeyi yapıp, Bursa’da adaylarını önseçimle belirledi. Beklenmedik bir liste oluştu. Ne şekilde yorumlarsanız, yorumlayın bu önseçim ve onun sonunda ortaya çıkan liste Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir heyecan getirdi.
Artık, CHP’li üye ve seçmen “ben de varmışım” diyor. Ve herkes bir biçimde “ben ne yapabilirim” peşinde.
Dün CHP İl Başkanı Zafer Yıldız ile biraz sohbet ettik. Seçim çalışmaları konusunu konuştuk. CHP parti merkezinin dışında, tüm teknolojik altyapısı oluşturulmuş, bir seçim merkezinde çalışmalarını yürütecek. Çünkü parti merkezine gelen yoğun ilgi  çalışmaları aksatmasın isteniyor.
CHP 7 Haziran seçimleri için 10 kişilik bir seçim kurulu oluşturdu. Burada adaylar yok. Bu kurul 19 Nisan’da açıklanacak CHP seçim bildirgesinin ardından adayların 7 Haziran’a kadar yapacakları çalışmaları programlayacak. 
Ayrıca, CHP’li adaylar 19 Nisan’a kadar da sivil toplum örgütleri, odalar, parti örgütleri ziyaretlerini sürdürüyor.
Seçim kurulu dışında CHP bünyesinde propaganda, program, lojistik ve sandıklar için de kurullar oluşturuldu.
Laf aramızda ben gazetecilik yaşantım boyunca CHP’nin bu kadar organize biçimde bir seçim çalışması yürüttüğüne tanık olmadım.
CHP İl Başkanı Zafer Yıldız bu çalışmalar hakkında şunları söyledi:
“Tüm arkadaşlarımız ve adaylarımız gece gündüz demeden cansiperane biçimde çalışıyor. Seçim sürecinde adaylarımızın tüm gereksinimlerini karşılayacak biçimde bir teknolojik altyapı oluşturduk. Her alandaki kurullarımız son derece bilimsel bir yaklaşımla bu seçim döneminde aktif bir çalışma sürdürecek. Bize güvenen genel merkezimizi, örgütlerimizi ve halkımızı mahcup etmeyeceğiz. “

Cezaevi çocukları için konser

Cezaevinde doğan ve orada yaşamak zorunda kalan çocuklar yararına Nilüfer Belediyesi ve Bursa Balat Lions Kulübü işbirliğiyle düzenlenen konserde Balcı&Başman Cello Duo, şarkılarını çocuklar için seslendirdi. 
Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi ‘nde Bursa Cezaevi’nde doğan bebeklerin ve annelerinin ihtiyacı olan malzemelerin temini için Balcı&Başman Cello Duo sahne aldı. Bu konserde bu ikili Bursa’daki ilk konserlerini cezaevi çocuklarına yararına verdi.
Konsere Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Berna Hacer Bilici, Bursa Cezaevi Müdürü Sabri Karataş, Uluslararası Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Nejat Yahya ve Balat Lions Kulübü Başkanı Oral Özeken de  katıldı.
Balcı&Başman Cello Duo’yu kutluyorum.

İnşaat Fuarı Galası

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılarla Bursa iş dünyası temsilcilerini gala yemeğinde buluşturdu. 
BTSO’nun TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İMSİAD) destekleriyle gerçekleştirdiği Bursa İnşaat Fuarı’nın gala yemeğine ev sahipliğini ise BTSO Yönetim Kurulu üyeleri Cüneyt Şener ile Şakir Umutkan yaptı. 
Gala yemeği BTSO  Merkez Binası’nda yapıldı.
 Toplantıya Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların yanı sıra Kerkük Ticaret ve Sanayi Odası’ndan işadamları ile Bursa iş dünyası temsilcileri katıldı. 
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, “Nitelikli fuar organizasyonları ile bölgemizdeki değerlerin uluslararası ekonomi ile bütünleşmesini amaçlıyoruz” dedi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.