Hava Durumu

CHP örgüt toplantısı

Yazının Giriş Tarihi: 30.03.2016 07:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 07:49
CHP Bursa İl Örgütü geçtiğimiz pazar günü yeni vizyonlarını anlattıkları bir çalışma toplantısı düzenlemişti. Bu toplantıya CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’in değerlendirmesiyle beklenin çok üzerinde bir katılım gerçekleşti. Merdiven boşluklarının bile dolduğu bir toplantı yapıldı.
CHP Bursa, Şadi Özdemir ile birlikte yeni bir yapılanma içinde. Bu kapsamda çalışma masaları ve izleme noktaları oluşturuluyor. Toplam 52 masa ve 160 izleme noktası olacak. 
CHP pazar günkü  toplantısında yapmak istediklerini anlattı ve bu yeni çalışma düzeni içinde 580 gönüllü istedi.  “Masanı seç, harekete geç” sloganı ile yürütülen bu çalışma için binin üzerinde bir başvuru oldu.
Şadi Özdemir bu gelişmelerden en çok mutlu olan kişi, şöyle diyor:
 “Gönüllü iş dağıtacağız, çalışacak adam arıyoruz dedik. Beklentimiz iki misli bir başvuru ile karşılaştık. Artık insanlar CHP’deki değişimin farkında. Bu çalışma toplantımızın ardından 9 Nisan’da Atalay Prenses Salonu’nda saat 11:00’de örgüt toplantımızı yapacağız”

OSB ‘de Şemsiye Sigorta

Bursa Organize Sanayi Bölgesi ile Uluslararası Rekabet ve Teknoloji Birliği (URTEB) tarafından hazırlanan Bursa OSB’deki firmaların tüm maddi zararlarını güvence altına alacak “Şemsiye Sorumluluk Sigorta Poliçesi” hazırlandı.
Bunun tanıtım toplantısı, bugün  saat 15.00’te BTSO Merkez Bina Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Avukatlar adalet için koşacak

5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında, hukukun üstünlüğünü vurgulamak, adalete olan ihtiyaca farkındalığı artırmak, toplumun dikkatini çekmek için avukatlar sporun dilini seçti.
Adalet Koşusu 3 Nisan Pazar günü güzergah Eker Meydan’dan saat 10.00’da başlayacak. 
Etkinlik BAK, Bursa Valiliği, Atletizm Federasyonu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü,’nün desteği ile Bursa Çimento’nun ana sponsorluğunda yapılacak.
Baro Başkanı Ekrem Demiröz herkesi koşuya davet etti.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.