Hava Durumu

CHP il başkanları girişimi

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2015 06:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 06:13
Seçimlerden sonra CHP’de  hareketlilik başladı. Geçtiğimiz günlerde bu köşede belirttiğim gibi CHP’nin 2012-2014 dönemi 10 il başkanı hafta başı Ankara Park Otel’de bir araya geldi.
Bu toplantıda seçim sonuçları değerlendirildi. Ayrıca yarın ve pazar günü 2012-2014 dönemi 50 il başkanının Ankara’da Park Otel’de bir araya gelmesine karar verildi. Bu toplantıya Bursa’dan dönemin CHP İl Başkanı Metin Çelik de katılacak.
Hafta sonu buluşacak CHP eski il başkanları girişiminin hedefi partiyi olağanüstü genel kurultaya götürmek. Bunun  için 625 imza gerekiyor. Pazar günü toplantıdan sonra il başkanlarının imzaladığı bir de deklarasyon yayınlanacak. İmza toplama işi ise pazartesi günü başlayacak.
Bilindiği gibi normalde Şubat 2015’te CHP’nin olağan kurultayı vardı. Ayrıca Umut Oran, Muharrem İnce, Prof.Dr.Metin Feyzioğlu gibi isimlerin de CHP Genel Başkanlığı için adı geçiyordu.
CHP eski il başkanları Girişimi’nin temel amacı ise olağanüstü kurultaya partiyi tek aday ile götürmek.

***

‘Anladınız mı, Beni?’

Roman Çalıştayı bugün başlıyor. Yıldırım Kaymakamlığı’nın Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) destekleriyle gerçekleştirdiği “Anladınız mı Beni” projesi kapsamında organize edilen çalıştay iki gün sürecek.
Bu önemli etkinliğe Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), ev sahipliği yapıyor.
Çalıştaya başarılar diliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.