Hava Durumu

Çevreye duyarlı sanayi tesisi

Yazının Giriş Tarihi: 20.01.2016 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 07:58
Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği kısa adıyla BOSİAD  “Çevreci üretim, temiz gelecek” sloganıyla bir yarışma başlatmıştı. Organize Sanayi Bölgesi sınırları içindeki Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Projesi  büyük ilgi görmüştü.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BOSİAD’ın ödül töreninde geçtiğimiz yıl bu yarışmanın Bursa’daki tüm sanayi bölgelerini kapsayacak biçimde prestij bir çevre ödülüne dönüştürülmesi önerisinde bulunmuştu.
Bunun üzerine harekete geçen BOSİAD  “Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması”nı tüm sanayicilerin katılabileceği bir platforma dönüştürüyor.
BOSİAD Yönetim Kurulu, diğer OSB’leri de dahil ederek yarışmayı bir adım daha ileriye götürebilmek amacıyla desteğini ve olurunu almak için Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Vali Karaloğlu, BOSİAD’ın Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması’nın çevre adına verilen bir prestij ödülüne dönüştürülmesi gerektiğine vurgu yaptı.
 Valimiz Karaloğlu’nu  ve BOSİAD’ı kutluyorum.

Altepe köşe yazarları ile

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda köşe yazarları ile bir araya geliyor.

Recep Altepe, Kent Meydanı ve Terminal arasındaki İstanbul Yolu’nda gerçekleştirilecek kentsel dönüşümü ve aynı hattaki T2 Tramway Hattı Projesi’ni köşe yazarlarıyla paylaşacak.

BUSİAD Genel Kurulu

Ülkemizde TUSİAD’dan  sonra kurulan ikinci SİAD olarak 1978 yılında faaliyete başlayan Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (BUSİAD) 38. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı bu hafta sonu gerçekleştiriyor.
BUSİAD’ın genel kurulu 23 Ocak  Cumartesi günü saat 11.00’de BUSİAD Evi Toplantı Salonu’nda yapılacak. 
Bu genel kurulda geçen dönem BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Günal Baylan yeniden aday oluyor. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.