Hava Durumu

Canlar yanıyor ve onlar kazanıyor

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2016 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 07:19
İçinde yaşadığımız coğrafya yıllardır kangren. Senaryoları yazanlar demokrasi havariliği ile yıllardır sözde bölgeye bahar getirmeye çalışıyor.
Rahmetli eski Başbakan Bülent Ecevit “Tarih ve coğrafya bizi Ortadoğu’ya mahkum ediyor” derdi. Ne kadar doğru değil mi? Siz istediğiniz kadar yönünüzü Batı’ya çevirmeye çalışın. Yaşadığınız coğrafya ve tarihiniz sizi içine çekiyor.
Nerede ise son bir yıldır, ülkemiz uluslararası platforma hep yaşadığımız terör olayları ile çıkıyor. Son aylarda artık terör büyükşehirlere taşınmaya başladı.



Bir yandan teröristlerle mücadele eden asker ve polis güvenlik güçlerimizin verdiği şehitler, diğer taraftan büyükşehirlerde yaşanan saldırılarda kaybettiğimiz vatandaşlarımız. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Canı yanan analar, canı yanan eşler, babasız ve annesiz kalan çocuklar.
Televizyonda ise ahkam kesen sözde uzmanlar. 
Ülkem askerini, polisini, vatandaşını, itibarını kaybediyor. Ülkem kaybederken silah tüccarları ve senaryoyu yazanlar kazanıyor. 
Tek ses olma zamanı.

Berlin’deki Bursa


Bursa bu yıl 50.’si düzenlenen ve dünyanın en etkili fuarlarından birisi olan ITB Uluslararası Berlin Fuarı’na katıldı.
Farklı alanlardan toplamda 240 bin kişinin ziyaret ettiği ITB Uluslararası Berlin Fuarı’nda, Bursa ağırlıklı olarak sağlık ve kış turizminin yanı sıra, alternatif turizm ve kültürel miras vurgusuyla da ön plana çıkmayı başardı.

UÜ Ar-Ge Günleri


Uludağ Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği V.Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri bugün başlıyor. İki gün sürecek bu bilimsel etkinlikte 5 tane panel, iki konferans, İyi Fikir Yarışması ve iki ayrı Akademik Mucizeler Pazarı ile Randevulu Patent Görüşmeleri gerçekleştirilecek.
Uludağ Üniversitesi V.Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Prof.Dr.Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Yarın saat 17:15’te de kapanış ve ödül töreni gerçekleştirilecek.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.