Hava Durumu

Çadıra devam edelim

Yazının Giriş Tarihi: 10.08.2016 04:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 04:53
Pazar günü yapılan Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde en çarpıcı olay çadırdaki sohbetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli ‘nin çadırda sohbet ederken çekilmiş fotoğrafları mitinge damga vurdu.
Gerek medya, gerekse sosyal medyadaki en büyük paylaşımı bu fotoğraf yaptı. Cenazede bile el sıkışmayanları, 15 Temmuz darbe girişimi ilk kez Cumhurbaşkanlığı’nda bir araya getirdi. Sonrasında da Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde önce sohbet çadırında, arkasından da miting meydanında.



Evet, göründüğü gibi  “Bir arada olmak, tek yürek, tek ses olmak” bu kadar zor değilmiş.  
Bu ülkedeki herkesin tek dileği bu beş kişinin diyaloglarının sürmesi. Çünkü, bu ülkede eğer 5 siyasi bir araya gelip, “Mevzubahis vatan ise gerisi teferruattır” diyemiyorsa biz bitmişiz demektir.
Bir an önce çağdaş, demokrat, laik ve sosyal devlet esasına dayalı yeni bir anayasa ortaya konmalı.

BURO, BUSAT işbirliği

Bursa Turist Rehberleri Odası (BURO)   Başkanı Denizhan Sezgin, Bursa’nın sağlık ve termal turizm çalışmaları hakkında bilgi almak adına Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Prof. Dr. Sedat Demir’i  ziyaret etti.
Sezgin ve Demir,  Bursa’nın sağlık turizminin gelişimi noktasında yapacakları ortak projeleri konuştu.

İsmail Şeker ve ipekböceği



Dr.İsmail Şeker, Bursa’nın yakından tanıdığı bir hekim. Dr.Şeker, hekimliğinin dışında aynı zamanda bir fotoğraf sanatçısı.
İsmail Şeker, 1724 yılından kalma Tahir Paşa Konağı Müzesi’nde “İpekböceğinin Yaşam Öyküsü” isimli fotoğraf sergisinde ipekböceğinin yaşamı yumurtadan başlanılarak ipek kumaşa kadar fotoğraflarla anlatıyor. 
Müze pazartesi dışında her gün 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilir. Fotoğraf meraklılarına duyurulur. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.