Hava Durumu

BUSİAD’ın yeni yönetimi

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2016 09:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 09:28
Ülkemizde TÜSİAD’dan sonra kurulmuş olan ikinci SİAD 1978 yılında kurulan BUSİAD’dır. 
BUSİAD dün 38. genel kurul toplantısını BUSİAD Evi’nde gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde yeniden aday olan Günal Baylan, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak ikinci kez yönetim kurulu başkanı seçildi. 
Günal Baylan yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:
     “Özellikle, üretim kabiliyeti göstermeden yeraltı zenginliklerinin gücü ile dengelerini korumaya çalışan bu coğrafya, gelecekte de benzer olaylara ve huzursuzluklara gebe.Ülke olarak bu ortamdan pozitif ayrılarak potansiyelinin üzerinde büyüme ile hızlanmak zorundayız.” 
BUSİAD’ın Günal Baylan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:
“Günal Baylan, Ahmet Özkayan, Buğra Küçükkayalar, Burak Anıl, Burhan Çakır, Duygu Ispalar Güneri, Ersin Yazıcı, Hakan Oktar, Halit Cem Çakır, Mustafa Ekinci, Neşe Yıldırım, Selim Tarık Tezel, Şükrü Erdem.”
BUSİAD’ın yeni yönetimine başarılar diliyorum.

Erdinç Çelikkol ve sanat

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, ‘Sanata Adanmış Bir Ömür Erdinç Çelikkol Konseri’ düzenledi. Çelikkol’un da katıldığı gecede, şarkılar eşliğinde usta bestekarın müziğe adanmış hayatı anlatıldı.
Nalan Höke’nin sunumuyla gerçekleşen programa Fırat Emiroğlu, Erdinç Çelikkol ve ailesi ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Analar örüyor, kızlar okuyor

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin lisesi olmayan köylerimizdeki kızları okuttuğu “Kırçiçeği Projesi” kapsamında Nilüfer Halkevi Sergi Salonu’nda bir kermes düzenlendi.
Bu kermes çeşitli köylerde annelerin el emekleri ile yaptıkları örgü işleri hayırseverlerle buluştu.
ÇEK’in kermesine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da katılıp, alışveriş yaptı. Ayrıca Uludağ Üniversitesi emekli öğretim üyelerinden Prof.Dr.Suna Taneli hoca da vardı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.