Hava Durumu

BURTARIM 2016 başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2016 05:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 05:02
BURTARIM 2016, 12 - 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlıyor.
Bu fuar kapsamında ayrıca Bursa 14. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 9. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı da gerçekleşecek.
BTSO ve TÜYAP işbirliğinde gerçekleştirilen fuarların tanıtım toplantısı Almira Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kuş, TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ile Bursa Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Osmangazi Ziraat Odası, Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TARMAKBİR ve Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri katıldı.



40’a yakın ülkeden 1.000’e yakın iş dünyası temsilcisi fuarın konuğu olacak. Ayrıca Ürdün Ulusal Tarım Araştırma Merkezi Genel Müdürü, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti’nden uzmanlar ve Kosova Tarım ve Hayvancılık ile Kosova Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’ndan resmi heyetler fuarı ziyaret edecekler.

Veteriner İşleri ve veteriner

Bursa Veteriner Hekimler Odası (BVHO) Başkanı Sinan Sağlam, belediyelerin barınaklarda sokak hayvanlarını kısırlaştırma çalışması yapması, aşı ve tedavi gibi hizmetleri vermesini takdirle karşıladıklarını dile getirdi.
Sağlam bir konuya da dikkat çekti.  Barınaklara ehil yönetici atanması konusunda gerekli duyarlılığın gösterilmemesine anlam veremediklerini söylerek “Belediyelerin veteriner işleri müdürlüklerinde görevli müdürler veteriner hekim olmalı” dedi.

Nasuh Mahruki, BUSİAD’da



Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği, Perşembe Söyleşileri adı altında yeni bir geleneksel etkinliğe imza atıyor. Bu etkinliğin ilk konferansı 20 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek.
Kültürpark’taki BUSİAD Evi’nde gerçekleşecek etkinlikte saat 18:00’de Nasuh Mahruki “Kendi Everest’inize Tırmanın” başlıklı bir konuşma yapacak.
Etkinliğe katılım ücretsiz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.