Hava Durumu

Bursa milletvekillerine teşekkür

Yazının Giriş Tarihi: 26.06.2015 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.06.2015 07:43
Seçimlerin ardından yeni Bursa milletvekillerimiz belli oldu ve yemin ederek görevlerine başladılar. Anımsayacağınız gibi 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 24. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde aşağıdaki isimler Bursa milletvekili seçilmişti:
AK Parti’den  Bülent Arınç, Mustafa Öztürk, Hüseyin Şahin, Canan Candemir Çelik, İsmet Su, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hakan Çavuşoğlu, İsmail Aydın, Tülin Erkal Kara, Bedrettin Yıldırım, Önder Matlı; CHP’den Sena Kaleli, Turhan Tayan, İlhan Demiröz, Aykan Erdemir, Kemal Ekinci ve MHP’den İsmet Büyükataman, Necati Özensoy.
Bu milletvekilleri içinde sıklıkla karşılaştığımız, hiç karşılaşmadığımız; iktidar ve muhalefet milletvekili olarak mecliste çalışma yapan, hiçbir şey yapmayan; komisyonlara giren, komisyonlarda olmayan milletvekillerimiz oldu.
Bendeniz buradan milletvekilerimize karne vermek istemiyorum. Ama Bursa için çalışmalar yapan, Bursa’ya katma değer sağlamak için çalışan, sonuca ulaşan veya ulaşamayan, ama en azından emek harcayıp, ter akıtan Bursa milletvekillerimize bu köşeden teşekkür ediyorum.
Ayrıca, Bursa milletvekilleri dışında, Bursalı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’e de süreçte Bursa için yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. 
Yeniden meclise gitmeyenlere de yeni yaşantılarında öncelikle sağlık ve huzur diliyorum.
Bu arada yeni milletvekillerimize de dönemlerinin su gibi akıp, geçeceğini önemli olanın meclis çatısında Bursa için ve ülke için katma değerli işler yapmak olduğunu anımsatıyorum ve başarılar diliyorum.

Evlilikte gülümsemeye devam edin

Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı (NilVak) bünyesinde 2014 yılında bir Akademik Kurul kuruldu. Bu akademik kurul şu isimlerden oluşuyor:
“Başkan Prof. Dr. Emin Balkan, üyeler Prof. Dr. Nihat Sapan, Prof. Dr. Bartu Sarısözen, Uzm. Dr. Meltem Uzun, Uzm. Dr. Bengü Kayatürk, Uzm. Esra Çelik Yıldırım, Vakıf Müdürü Necati Eren, NilVak Danışmanı Ercan Erseç, NilVak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Berrin Okcan ve NilVak Akademik Kurul Genel Sekreteri Ayşen Tekten”
Bu akademik kurul tarafından hazırlanan ilk kitap “Evlilikte Gülümsemeye Devam Edin” adını taşıyor.
Kitapta yer alan sağlığa yönelik önemli bilgiler sayesinde Nilüfer’in yeni evli çiftleri, evlilik yaşamlarında da daha sağlıklı bir beraberlik yürütebiliyor.
Kitabın içeriğinde ağırlıklı olarak sağlık ve aile içi iletişim hakkında çok önemli bilgiler verilerek yeni hayatlarını bilinç ve farkındalık ile karşılamaları konusunda ışık tutuluyor.
Bu Akademik Kurul ayrıca çözüm önerilerini ve vatandaşlardan gelecek her türlü soruyu  adresi üzerinde “Uzmana Sor” köşesinden yanıtlamaya devam ediyor.

Paris Air Show

BTSO bünyesinde faaliyet gösteren Uzay,  Havacılık ve Savunma Sektörü (UHS) Kümelenmesi üyeleri, Paris Air Show Fuarı’nda stant açtı. 
Küme üyelerini ABD, Almanya ve Malezya başta olmak üzere çok sayıda fuar ile buluşturan BTSO, açtığı stantta ziyaretçilere çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. 
Türkiye’nin ve Bursa’nın uzay, havacılık ve savunma sektörlerinde çıtasını yükseltmeyi amaçlayan üyeler, standa gelen 2 binden fazla ziyaretçiye UHS Kümelenmesi’nde yer alan firmaların bilgilerini içeren Türkçe/İngilizce tanıtım kitapçığı verildi. 
Fransa’nın başkenti Paris’te Le Bourget Fuar alanında düzenlenen organizasyona BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, UHS Kümelenmesi lideri Mustafa Hatipoğlu ile UHS üyesi firmalar katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.