Hava Durumu

BTSO ve Burtarım 2015 Fuarı

Yazının Giriş Tarihi: 16.10.2015 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.10.2015 07:30
BTSO Başkanı İbrahim Burkay, seçilmezden önce karşımıza 16 Makro Projesi ile çıkmıştı. Birçoğumuz “Bunlar hayata geçmez!” diye düşünüyorduk.
Burkay, seçimi kazandı ve yönetime geldiği arkadaşlarına yaptığı liderlik ile vizyonlarını teker teker hayata geçirmeye başladı.
Bu projelerden biri de  Ticari Safari Projesi’ydi. Bu kapsamda Bursa’daki  BURTARIM 2015 fuarında 24 ülkeden 80 firmanın alım heyetleri ağırlandı. 
TÜYAP ile Türkiye’ye yeni fuarlara imza atan BTSO, Türk firmaları yabancı yatırımcılarla buluşturdu. Almanya’dan Kamerun’a, Güney Kore’den İran’a kadar alım heyetleri katıldı. Bu firmalar Türk firmaları ile ikili iş görüşmeler yaptı.
Fuarda Rusya’dan Agro Master, Noginsk Fuel Equipment Plant, Çin’den Zhejiand Hydraulics, Belarus’tan Belagro, Kosova’dan Fruits and Vegetables, Gürcistan’dan JSC Smart Retail gibi tanınmış firmalar da vardı.
Burkay, Ticari Safari Projesi ile firmaların ticaret hacmini güçlendirmeyi ve ihracatını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Lions ve önce eğitim

“Okullarda gülen gözler ve çağdaş bir gelecek için önce eğitime destek” parolasıyla Karagöz Lions Kulübü üyeleri, çocukların okuma alışkanlıklarına katkıda bulunmak için kitap toplama projesi başlattı.
Etkinliğe Nilüfer, Kükürtlü, Merinos, Ata, Uludağ ve Çekirge Lions da destek verdi.
Nurfer Gündoğan ve lionsa kolaylıklar.

Sanat Mahal merhaba dedi

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin Görükle’deki Kültür Merkezi, Mert Fırat ve arkadaşlarının organizasyonu ile Sanat Mahal adı altında sanatsal ve kültürel etkinliklere başladı.
Sanat Mahal’de bir tiyatro salonu, 2 sinema salonu,bir kafe, bir kitapçı ve bir de atölye çalışmaları için dershane bulunuyor.
Sanat Mahal açılış öncesi etkinliğinde Sumru Yavrucuk’un tek kişilik oyunu Shirley ile merhaba dedi.
Böylece sanat gençlerin ayağına geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.