Hava Durumu

BTSO, KOSGEB ve girişimcilik

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2015 07:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.12.2015 07:42
BTSO kentimizde girişimciliği geliştirmek için çeşitli projeler geliştiriyor. Bu projelerden biri de Bursa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, KOSGEB destekleriyle düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı”ydı. 
Konu ile ilgili olarak Türkiye’nin kalkınma hedeflerine ulaşmak için yeni girişimcilerin ekonomiye kazandırılması gerektiğini belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kuş, “Girişimcilerin yanında olmaya ve onların önünü açmaya devam edeceğiz” dedi.



BTSO, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde KOSGEB destekleriyle düzenlenen  70 saatlik eğitim programının sonunda başarılı olan 60 kursiyer, sertifikalarını törenle aldı. 
BUTGEM’de gerçekleştirilen törene, BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kuş, KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, TOBB Bursa Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir ile kursiyerler katıldı.
Yeni girişimcilere başarılar.

Altepe’den Çepni’ye ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’yi ziyaret etti. 
Çepni’ye yeni görevinde başarılar dileyen Altepe, “Kent Konseyi güzel işler yapıyor. Bursa, her zaman örnek oldu. Bursa Kent Konseyi, Türkiye’ye örnek oluyor. Hasan Çepni’nin yeni görevinde başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Leo’lardan Mor Salkım’a destek

5 Aralık Dünya Leo Günü’ydü. Bu nedenle Bursa Leo Kulübü üyeleri Cha Cha Al Sahara Restoran’da bir araya geldi. 
Düzenlenen programdan elde edilen gelir Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği’ne bırakıldı.



Programa Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, Leo  Kulüpleri ve Gençlik Komitesi Başkanı Nilüfer Yiğitalp, Bursa Lions Kulübü Başkanı Ufuk Temizaş, İpek Lions Kulübü Başkanı Deniz Güney ile birçok Leo ve Lion katıldı.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.