Hava Durumu

BTSO 125'inci yaşını kutluyor

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2014 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 08:02

Bundan tam 125 yıl önce bugün vizyon sahibi büyüklerimiz Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın temellerini attılar.
Koza Han’da 125 yıl önce bugün, 6 Haziran 1889’da Osman Fevzi Efendi ve arkadaşlarının engin vizyonla kurduğu BTSO, 125. yılını muhteşem bir organizasyonla kutluyor.
Kutlamalara Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, milletvekilleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, da katılacak.  BTSO 125. Yıl Gecesi, Merinos Atatürk?Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 19:30’da yapılacak.
Bursalı Gökçen Ailesi’nin büyük dedeleri olan Osman Fevzi Efendi’nin ilk yönetim kurulunda şu isimlerde vardı:
“Kamil Beyefendi, Hacı Ali Bey, Kartaki Efendi, Nafız Efendi, Kirkor Efendi, Mehmet Ali Efendi, Bay Kostan Efendi, Nikolaki Efendi ve İshak Efendi” BTSO’ya nice yaşlar ve etkinlikler.

Yalın Hastane

Medicabil Hastanesi bilimsel etkinlikleri kapsamında yarın “Yalın Hastane Sempozyumu” gerçekleştiriliyor.
Medicabil, UÜ, Yalın Enstitü, Tofaş ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği etkinlikte “yalın hastanecilik” konusundaki deneyimler paylaşılacak.
 Özel Medicabil Hastanesi Kalite Danışmanı ve Anesteziyoloji ve Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Aysun Yılmazlar ve Özel Medicabil Hastanesi Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu ve Yalın Projeler Ekibi Koordinatörü bilgisayar mühendisi Duygu Soydan, 4 yıldır çalışmalarını sürdürdükleri ve uyguladıkları yalın düşüncenin sağlık sektöründeki akışını ele alarak, deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklarını dile getirdiler. İlgilenenlere duyurulur.

Dünya Çevre Günü

Dün 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ydü. Bakın WWF şöyle diyor:
“Hepimizin yaşamak istediği dünyada, doğal alanları ve kaynakları sonuna kadar tüketme hedefiyle değiştirilen tabiat kanunlarına, tüm korunan alanlarımızı tehdit eden milli park, orman ve su yönetmeliklerine, dereleri baştan sona kurutma pahasına sıra sıra dizilen HES’lere, ekolojik felaketlere davet çıkaran kanallar ve iklim değişikliğini tetikleyen termik santrallara yer yok.” Unutmayın başka dünya yok.

Ciliv Balkansiad’da konuştu

BALKANSİAD’ın 9. Sinerji Toplantısı Hilton Bursa Convention Center’da yapıldı.
Bu toplantıda Balkansiad’ın konuğu Turkcell’in CEO’ su Süreyya Ciliv’di.
Ciliv, liderlik üzerine bir konuşma yaptı. Günümüzün iletişim alanındaki değişim trendlerini bizlere anlattı. Güzel ve etkili bir konuşmaydı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.