Hava Durumu

Bozbey çok üzülmüş

Yazının Giriş Tarihi: 17.06.2016 02:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 02:06
Mustafa Bozbey, Bursa’nın en başarılı siyasetçilerinden birisi. Bu kentte doğdu. İlk, orta ve liseyi bu kentte bitirdi. Sonra Anadolu Üniversitesi ‘nde inşaat mühendisi oldu. Yüksek lisans öğrenimini yaptı ve “İnşaat Yüksek Mühendisi” oldu.
1989 ‘da kendi şirketini kurdu. 18 Nisan 1999 seçimlerinde DSP’den Nilüfer Belediye Başkanı seçildi.  CHP’den  28 Mart 2004 seçimlerinde bir kez daha Nilüfer Belediye Başkanı seçildi. Bozbey daha sonra bu unvanını 2009 ve 2014 yılı seçimlerinde de devam ettirdi. Bursa’da adeta bir rekor kırdı. 
Nilüfer’e getirdiği modern belediyecilik anlayışı ile kentte birçok ilke imza attı.
Dün Mustafa Bozbey ile sohbet ettik. 17 yılı aşan belediye başkanlığı içinde çeşitli üzüntüler ve sevinçler yaşadı. Bozbey, bu bisiklet konusundaki üzüntüsünü anımsatarak, şunları söyledi:
“ Basın önünde protokol imzalıyoruz.  Bir bakıyoruz iptal edilmiş. Bunlar çocuk, siyasetle ilgileri yok. Eğitim sistemimizin neden bu hallere düştüğünü artık çok iyi anlıyorum.”

 

İşbirliğinin renkleri


Büyükşehir Belediyesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi ile Bursa Göç Tarihi Müzesi, Avusturya’nın Graz şehrinde gerçekleştirilen “İşbirliğinin Renkleri” temalı konferansta ilgi gördü.
Avrupa Bilim ve Teknoloji Merkezleri ve Müzeleri Birliği’nin (ECSITE) 9 ile 11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen “İşbirliğinin Renkleri” temalı yıllık konferansında, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM) ile Bursa Göç Tarihi Müzesi, sunumlarla tanıtıldı. 

 

Burkay’ın iftarı ve milli maç


BTSO Başkanı İbrahim Burkay bugün basın mensuplarına bir iftar verecek. Mihraplı Parkı’ndaki, Mihraplı Restaurant’taki iftar sonrası hep birlikte Türkiye –İspanya maçı seyredilecek.
Maçı kaybedersek sorumlusu iftara gelmeyen gazeteci arkadaşlar  olacaklarmış. Benden bunu duyurması. Bu büyük sorumluluk. Kolay kolay alınmaz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.