Hava Durumu

BOSİAD’ın yarışmasına büyük ilgi

Yazının Giriş Tarihi: 05.03.2016 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 08:00
Ülkemizde kurulan ilk Organize Sanayi Bölgesi olan Bursa OSB bünyesindeki kuruluşlar bir araya gelerek 2011 yılında  kısa adı BOSİAD olan Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği’ni kurmuştu.
Geçen yıl BOSİAD bir ile imza atarak bölgesindeki sanayi kuruluşlarına yönelik bir “Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi” yarışması açmıştı. Üç ayrı kategoride olan bu yarışmaya 30 sanayi kuruluşu katılmıştı.
Bu yarışmanın ödül törenine katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu yarışmanın çok önemli olduğuna dikkat çekerek bunun Bursa’daki diğer OSB’leri de içine almasının bu projeye katma değer katacağını dile getirmişti.
BOSİAD bu konuyu kendi iç kurullarında tartıştıktan sonra Vali Karaloğlu’nun önerisi oybirliği ile kabul edilip, konu yerel baza     taşınarak tüm OSB’lere açıldı ve BOSİAD Başkanı İlker Oral arkadaşları ile Vali Karaloğlu’nu ziyaret edip, bilgi verildi.
Büyük ilgi gören yarışmanın başvuruları 15 Nisan’da bitiyor. 
1 Haziran’da da ödül töreni yapılacak.

Balkantürk’ten, BUSİAD ziyareti

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı, BUSİAD’ı ziyaret etti. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan’ın ev sahipliği yaptığı ziyarete BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Naci Şahin, BUSİAD’ın yeni yönetimi kutlayıp, geleceğe dönük işbirliği yapmak istediklerini dile getirdi.

BTSO, OSGB’leri topladı

İş sağlığı ve güvenliği noktasında önemli kuruluşlar olan OSGB’ler, BTSO ev sahipliğinde bir araya geldi. 39. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen toplantıya, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, meclis üyeleri Erol Kılıç ve Davut Baykan, Komite Başkanı Metin Yurdakoş, komite üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.
Komite Başkanı Metin Yurdakoş, OSGB’lerin iş sağlığı ve güvenliği açısından mühim bir sektör olduğunu vurguladı. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.