Hava Durumu

BOSİAD’da İlker Oral dönemi

Yazının Giriş Tarihi: 06.02.2015 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.02.2015 08:19
Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BOSİAD) genel kurulu sonunda yeni başkan İlker Oral oldu. Gerçekleştirilen genel kurulda İlker Oral, gö-revi Faik Çelik’ten devraldı.
BTSO’da gerçekleştirilen üçüncü BOSİAD genel kuruluna BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da katıldı.
BOSİAD’da görevi İlker Oral’a devreden Faik Çelik yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:
“Yaklaşık iki yıl süren başkanlığım dönemimde gerek yönetim kurulumuzla gerekse BOSB yönetimiyle son derece uyumlu çalışma süreci geçirdim. Artık bir BOSİAD’lı olarak huzurunuzda son kez başkan olarak çıkmaktayım. Fakat şu bilinmelidir ki bir BOSİAD’lı olarakbenden sonra gelecek tüm yönetimlerin yanında ve destekleyicisi olma hevesim asla bitmeyecektir.” 
BOSİAD’ın yeni başkanı İlker Oral da yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bizleri BOSİAD Yönetim Kurulu’na layık gördüğünüz için gönülden teşekkürlerimizi arz ederiz. Derneğimiz kurulduğu günden itibaren değerli üyelerimizin ve Bursa OSB’nin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Sizlerden aldığımız bu güçle bölgemizde ses getiren ve birbirinden değerli çalışmalara imza attık. Bursa OSB’nin Türkiye’nin ilk ve örnek sanayi bölgesi olması derneğimizin önemini daha da artırmaktadır” dedi.
BOSİAD’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
“ İlker Oral, Abdullah Bayrak, Yavuz Yiğit,  Hasan Candan, Ahmet Parseker, İhsan İpeker, Ali Hadi Türkay, Mefküre Zümbülova, Nejat Altın, Meltem Turan, Tanver Emre Yılmaz”
İlker Oral ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.

Orhan Pamuk Bursa’da

Orhan Pamuk, edebiyat dünyamızda ve ülkemizde Nobel’e ulaşan tek isim. Nilüfer Belediyesi,   Nobel Edebiyat  Ödülü alan ilk  Türk  yazar  olan Orhan Pamuk’u, Bursa’ya getiriyor. Pamuk, hafta sonunda okurları ile bir araya gelecek.   Pamuk,  son kitabı “Kafamda Bir Tuhaflık”  hakkında düzenlenecek söyleşiye katılacak. 
2006 yılında Nobel Edebiyat Ödülü’ne değer görülen en genç iki yazardan biri olan Orhan Pamuk  hafta sonunda Nilüfer’de  okurlarıyla  buluşacak. 
Nazım Hikmet Kültürevi’nde  yarın 17.00’de düzenlenecek söyleşide  Türkiye’nin ilk Nobel Ödüllü yazarı Orhan Pamuk üzerinde 6  yıl çalıştığı romanı “Kafamda Bir Tuhaflık” hakkında okurlarıyla  sohbet edecek. 
Kitapları 62 dile çevrilen, yüzü aşkın ülkede yayımlanan Orhan Pamuk, Semih Gümüş’ün yönlendireceği söyleşide  kitap tutkunlarının  sorularını cevaplayacak. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.