Hava Durumu

Bir Mustafa Koç anısı

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2016 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 08:18
Türk sanayi ve iş dünyası büyük bir acı yaşadı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un ani ölümü herkesi üzdü.
Tofaş Spor Kulübü’nde yöneticilik yaptığım dönemlerdi. 1998-1999 sezonu Türkiye Lig Şampiyonluğu maçında İstanbul Ayhan Şahenk Salonu’nda Efes Pilsen ile karşılaşıyorduk. Yenersek şampiyon olacak ve kentimizin ilk Türkiye Lig Şampiyonluğu’nu Bursa’ya getirecektik.  
Zorlu bir karşılaşmadan sonra Efes Pilsen’i İstanbul’da yenmeyi başarıp, Türkiye Şampiyonu olduk. Maçı izleyenler arasında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı rahmetli Mustafa Koç da vardı.



Mustafa Koç, 2 met-relik tribünden atlayıp, sahaya girdi. Koruması arkasından adeta uçtu. Ben de, Mustafa Bey’i takım kaptanımız Murat Konuk , teknik direktörümüz Jasmin Repesa, antrenörümüz ve şu andaki Tofaş Spor Kulübü Genel Koordinatörü Tolga Öngören ile tanıştırdım. 
O gün Mustafa Koç, Jasmin Repesa ve Tolga Öngören fotoğraftaki karede o anı ölümsüz-leştiriyordu. 
Koç Ailesi’nin ve ülkemizin başı sağ olsun.

BEBKA’nın Malezyalı misafirleri

BEBKA, Bursa’yı tanıtmayı sürdürüyor. BEBKA, son olarak Türkiye Cumhuriyeti Malezya Kuala Lumpur Büyükelçiliği Kültür Tanıtma Müşavirliği işbirliğiyle, Malezyalı medya temsilcisinden oluşan bir heyeti Bursa’da ağırladı.Malezya’dan gelen heyet, 3 gün boyunca Bursa’nın çeşitli kültürel değerlerinde incelemelerde bulundu.

Bozüyük ve kent müzesi

Bursa Kent Müzesi ülkemizde yapılan ilk Kent Müzesi olarak birçok kentimize ve ilçemize model oldu. 136 belediyeye danışmanlık hizmeti verildi.
Bu kapsamda önceki gün de Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ekibi Bursa Kent Müzesi Müdürü ve Avrupa Müze Akademisi Türkiye Temsilcisi Ahmet Erdönmez’i ziyaret edip, bilgi aldılar. 
Bozüyük girişindeki  Çolak İbrahim’e ait olan Atatürk Konağı Bozüyük Kent Müzesi haline dönüştürülecek.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.