Hava Durumu

Bebe - Çocuk Fuarı’na doğru

Yazının Giriş Tarihi: 26.03.2015 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 07:36
Ağırlıklı olarak Vişne Caddesi’nde bebe ve çocuk konfeksiyonu yapan sanayicilerimiz bulunmaktadır.
Bilindiği gibi Bebe ve Çocuk konfeksiyoncuları, kısa adı  BEKSİAD olan bir STK çatısı altında toplanmışlardır.
Şimdi, BEKSİAD, BTSO desteğiyle beş yıllık bir aradan sonra Bursa’da yapılacak olan Bebe ve Çocuk Konfeksiyon Fuarı için yola çıktı. 
BEKSİAD ile BTSO  işbirliğiyle yapılması planlanan fuara ilişkin düzenlenen istişare toplantısında konuşan BEKSİAD Başkanı Halil Atalay,  önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek olan fuar ile ilgili olarak şunları söyledi:
“İlk defa bir ticaret sanayi odası başkanı bizimle aynı masaya oturdu ve bizleri dinledi. 
Sonuçta ortaya böyle bir çalışmanın tekrar hayata geçirilmesi çıktı.  
Ben inanıyorum ki yeniden hayata geçireceğimiz bu fuar, uzun vadede değil Türkiye’nin, dünyanın en önemli sektörel fuarlarından birisi olacaktır. 
Yeter ki biz inanalım, birlikte hareket edelim ve yeteri kadar bu oluşumu destekleyelim” dedi.

Büyükşehir’den şehitlere vefa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Garnizon Komutanlığı’yla birlikte önemli bir etkinliğe imza attı.
Çanakkale savaşı esnasında Bursa Seyyar Jandarma Taburu tarafından inşa edilen ve zamanla bakımsız kalan ‘Kireçtepe Gelibolu ve Bursa Jandarma Taburu Şehitliği’ni yeniden düzenledi. 
Çanakkale’de savaş devam ederken yapılan ve Atatürk’ün de önünde çekilmiş bir fotoğrafı olan Kireçtepe şehitliği, zaferin 100’üncü yıldönümünde 24 Nisan’da düzenlenecek törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ziyarete açılacak.
 Büyükşehir , Çanakkale Savaşı’nda en fazla şehit veren Bursa’nın adını 100 yıl sonra yeniden tarih sahnesinin ön sıralarına çıkarıyor. 

KalDer ve sağlık hizmeti

KalDer Bursa Şubesi bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıkta Kalite Uzmanlık Grubu tarafından, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, BTSO işbirliğinde bugün “Sağlık hizmet sunumunda mesleklerin tanıtımı-2” adlı etkinlik düzenleniyor.
Etkinlik; sağlık alanındaki diyaliz teknikerliği, diş protez teknikerliği, ortez-protez teknikerliği, sağlık memurluğu, fizyoterapi, psikoloji danışmanlığı gibi meslekleri öğrenci ve öğretmenlere tanıtarak; bu mesleklerin iş alanları, iş bulma koşulları, olumlu-olumsuz yönleri hakkında uzmanlarının bilgi paylaşımını sağlayacak.

Faik Yılmazipek İHO

Faik  Yılmazipek İlk ve İmam Hatip Ortaokulu’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Düzenlenen  etkinliğe Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.