Hava Durumu

Başkan Türkyılmaz ile

Yazının Giriş Tarihi: 18.08.2016 04:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 04:58
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz dün Bursa medyasını sabah kahvaltısında Yıldıztepe’de ağırladı.
Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Meclis Üyesi Erdal Aktuğ ve CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ile aynı masayı paylaştık. Biraz havadan sudan, biraz memleketten, biraz CHP’den sohbet ettik.
Kuşkusuz daha öncesinde de gazeteci dostlarla argo deyimiyle bir güzel Bursa’yı kaynattık. Başkan Hayri Türkyılmaz konuşmasında hem güncel olayları, hem bugüne kadar yaptıklarını, hem de geleceğe doğru Mudanya için planlarını bizlerle paylaştı. 
Politikadan, kültür sanata; spordan çevreye kadar birçok konudaki çalışma ve düşüncelerini aktaran Türkyılmaz, bugüne kadar Bursa Büyükşehir’den tek kalem bir şey istemediğinin altını çizerken, Büyükşehir’e birçok konuda sitemlerini iletti.
Konuşmasına temizlik konusu ile başlayan Türkyılmaz, özellikle temizlik işlerinde çalışan personeline haksızlık yapıldığına dikkat çekerek, “Arkadaşlarımız bir kuruş fazla mesai almadan, gece gündüz çalışıyorlar. Kameralarda öyle görüntüler tespit ettik ki, dolu çöp kutuları yerlere dökülüp, fotoğrafları çekiliyor. Bunlara üzülüyoruz” dedi.

TMMOB depremi unutmadı

TMMOB Bursa İKK Sekreteri Fikri Düşünceli ,17 Ağustos depreminin 17. yıl dönümünde bir açıklama yayınladı.
Düşünceli, ‘’Depremler ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her aileyi yakın veya uzak ölçüde etkilemiştir. Yalova ve Adapazarı’nda ortaya çıkan yıkım  35 yılda ülkemizde yaşanan depremlerin birkaç katıdır’ dedi.

Şahin’den güzel haber

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, TBMM’de kabul edilen 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun, mükellefe nefes aldıracağını söyledi. 
Şahin, bu konuda şunları söyledi:
“Burada asıl alacağın tahsilinden vazgeçilmesi söz konusu değildir. Kanun, asıl alacağın gecikme faizi, gecikme zammını yurtiçi ÜFE oranına göre yeniden hesaplanarak ödenmesini öngörüyor.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.