Hava Durumu

BALKANTÜRKSİAD’dan projeler

Yazının Giriş Tarihi: 06.05.2016 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 07:45
Kentimizin iş ve sanayi dünyası ile ilgili etkin SİAD’larından biri de BALKANTÜRKSİAD. Hepinizin bildiği gibi BALKANTÜRKSİAD’ın son genel kurulu 12 Mart tarihinde yapılmış ve eski başkan Aytuğ Onur görevi, Levent Bilek’e bırakmıştı.
Dün BALKANTÜRKSİAD’ın yeni başkanı Levent Bilek ve yönetim kurulu üyeleri basınla ilk kez bir araya geldi. Podyum Davet’teki kahvaltıda Başkan Bilek ve Başkan Yarndımcısı  Fatih Şakir ile birlikteydik. Kısa sürede de  olsa eskilere gidip, güzel bir sohbet olanağı bulduk.
Ardından basın toplantısına geçildi. BALKANTÜRKSİAD’ın yeni başkanı Levent Bilek, Başkan Yardımcıları İskender İskenderoğlu, Fatih Şakir ile Yönetim Kurulu üyeleri Engin Gümüştaş, Sinem Toplan, Özleyiş Ardalı Şimşek ile birlikteydi.
Başkan Bilek yeni yönetimini bizlere tanıttıktan sonra yeni dönemde hayata geçirmek istediklerini anlattı. Gerek geçmiş dönemden başlayan projeleri, gerek yeni projelerini, eğitim, spor ve sosyal sorumluluk projelerini paylaştı.
Bilek ve arkadaşlarına başarılar.

Bağımlılık ve kalite

“2016 Yılı Kalite Yılı” etkinliği kapsamında, “Bağımlılıklara Karşı Çözüm: Kalite” konulu bilgilendirme semineri, Şehit Öğretmen Mahmut Çatalkaya Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Bursa eski İl Sağlık Müdürü ve Çevrem Derneği Başkanı Dr. Hüseyin H. Serdar tarafından verilen bilgilendirme semineri büyük ilgi gördü.

İMSİAD’ın UÜ’deki eğitimleri

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği’nin, Uludağ Üniversitesi’yle yapmış olduğu protokol çerçevesindeki eğitimler devam ediyor.
İMSİAD üyesi ve MAROF Yapı Endüstri Su Yalıtım Membranları YKB Kimyager Zafer Milli, UÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. 
Milli, geleceğin inşaat mühendisleriyle dene-yimlerini paylaştı. İnşaat sektörünün ülkemizde daha uzun yıllar revaçta kalacağını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.