Hava Durumu

Balkan Ticaret Fuarı

Yazının Giriş Tarihi: 04.01.2015 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.01.2015 08:39
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği yoğun çalışmalarına devam ediyor. Balkansiad,  2015’te gerçekleşecek projeler kapsamında Bursa’da faaliyet gösteren fahri konsolosluklara gerçekleştirdikleri ziyaretler yapıyor.
Bu kapsamda Arnavutluk Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu Necip Naci Doğru, Belarus Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu Aybar Uluca ve geçtiğimiz senelerde Makedonya Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosluk görevini üstlenmiş Atilla Parlamış’a ziyarette bulunuldu. 
Ziyaretlerde 13-16 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek Balkan Ticaret Fuarı ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle bu sene 2’ncisi yapılacak olan Akıllı Belediyecilik Zirvesi gündeme alındı.
2015’te hayata geçecek projeler ile Balkanlar’ın başkentinin Bursa olarak tescilleneceğine işaret eden BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur, “Balkan Ticaret Fuarı ve Akıllı Belediyecilik Zirvesi Bursa ekonomisine değer katacağı gibi Balkanlar ile Türkiye arasındaki ekonomik işbirliklerini de doruğa ulaştıracak” dedi.

İMO’dan BTÜ’ye ziyaret

BTÜ Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir’e yapılan ziyaretler devam ediyor. Bu çerçevede, İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Yaşar Özbey ve Alper Aydın, BTÜ Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Akyıldız, BTÜ için oda olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirterek, işbirliğine yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Teknik eğitim kurumları ve üniversitelerle iletişim halinde olduklarını dile getiren Akyıldız, Bursa’da açılan inşaat mühendisliği bölümleri ile birlikte genç mühendislerin sayısının arttığını vurguladı.

CHP Mudanya’da eğitim

CHP’de eğitim çalışmaları devam ediyor. CHP’nin eğitimleri kapsamında son eğitim Mudanya’daydı.
CHP Mudanya İlçe Örgütü’nün organize ettiği eğitimde üyelerine proje oluşturma ve sonuç alma eğitimleri düzenledi. 
Bu eğitimlerde sırasıyla, Güner Aklan, Hasan Taşkut, M. Uğur Sertaslan, Fatoş Birinç ve Fatma Çakır eğitmen olarak yer aldı. 
İki gün boyunca devam eden eğitimlerin beşincisini gerçekleştirdiklerini belirten Mudanya CHP İlçe Başkanı Selahattin Avcı, “İlçemizde eğitimlerin 5’incisini gerçekleştirdik. Bu eğitimlerin sonrasında oluşturulan projeler hedefine ulaştıkça mutlu oluyoruz.” dedi.

BUFSAD’dan temel 
fotoğrafçılık 


Kentimizin kültür ve sanat alanındaki önemli STK’larından BUFSAD 77.Dönem Fotoğrafçılık Temel Eğitimi düzenliyor.
6  Ocak’ta salı ve perşembe günleri düzenlenecek hafta içi kursları ve 10 Ocak’ta da hafta sonu düzenlenecek kurslar başlıyor.
Eğitimler BUFSAD’ın deneyimli eğitmenleri ve Uludağ Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilecek.
Seminerler 6 hafta sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.