Hava Durumu

Bakan Müezzinoğlu ile sohbet

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2015 07:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 07:01
Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu dün Sönmez Medya’yı ziyaret etti.
Kendisiyle köşe yazarları olarak sohbet ettik.
Konuşmasında yine beyin terinin önemine dikkat çekti. 
Artık, sağlık alanında özellikle sağlık endüstrisi alanında Türkiye’nin tüketici değil, üretici bir konum almasının zorunluluğunu dile getirdi.
Bursa için her rengin olduğu bir kent diyen Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu “1300’lü yıllarda Bursa bu temeli oluşturmaya başlamış. Dünyanın dört bir köşesisine yayılmış ve şimdi de bir uygarlık merkezi haline gelmiş bir kent, Bursa. Doğa, kültür ve diğer zenginlekleriyle önemli bir büyükşehir. Ankara ve İzmir’den üstün özelliklere sahip.” şeklinde konuştu.
Seçim ile ilgili olarak AK Parti’nin gireceği 10. seçim olacağını, bu seçimden de birinci parti çıkacaklarını söyledi.

Bakan’dan öğütler

Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu ile sohbetimiz sonunda konu dönüp, dolaşıp sağlıklı yaşama geldi.
Bakan bunun için üç temel konuya dikkat çekiyor.
Dr.Mehmet Müezzinoğlu sağıklı yaşamın kurallarını şöyle koyuyor:
“Kötü alışkanlıklar olan sigara ve alkolden uzak durmak; sağlıklı beslenmek ve de hareketli bir yaşam için yürüyüş, spor yapmak.”
Bakan Müezzinoğlu sağlıklı beslenme konusunda sabah kahvaltısının önemine dikkat çekiyor, herkese iyi bir kahvaltı yapmadan güne başlamayın diyor.

Duman”AK Parti seçime hazır”

7 Haziran’da yapılacak seçimlere AK Parti önemli bir ekiple hazırlanıyor.
Seçim için kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başında  başkan sıfatıyla AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Duman bulunuyor.
Uzunca bir süredir , önemli bir teknik altyapı oluşturarak seçimlere hazırlandıklarını dile getiren Abdullah Duman, “Bursa’daki 5 bin 968 sandıkta, her sandık başında 4 grövelimiz bulunuyor. Bir sandık müşaviri, bir de sandık görevlisi ve de bunların yedekleri. Ayrıca her binada bir bina sorumlumuz ve her katta kat sorumlularımız bulunacak. İlçelerde bunlara ek olarak ise çağrı merkezleri ile anlık bilgi akışı sağlayacağız.” dedi.

ULUTEK ve TTO’de seçim

ULUTEK’in genel kurulu yapıldı.  BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay yeniden iki yıllığına ULUTEK YKB seçilirken, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da Başkanvekili oldu.
ULUTEK  AŞ Yönetim Kurulu’nda Dr. Mustafa Uysal , Orhan Sabuncu , Prof. Dr. Atakan Avcı, Prof. Dr. Mehmet Karahan, Prof. Dr. Tuncay Ertaş, Prof. Dr. Hulusi Malyer, Okay Civelek, Cüneyt Şener ve Dr. Mustafa Hatipoğlu yer aldı.
Ayrıca TTO AŞ genel kurul toplantısında YKB Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay olurken,   Başkanvekilliğine Cüneyt Şe- ner üyeliklere ise İbrahim Burkay,  Prof. Dr. Aslı Hockenberger,  İlker Duran, Prof. Dr. Mehmet Baykara, Erol Türkün, Prof. Dr. Mehmet Karahan ve Prof. Dr. Mehmet Kanık seçildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.