Hava Durumu

Bakan Işık Bursa’daydı

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2016 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 07:23
Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Fikri Işık dün Bursa’daydı.  Bakan Işık, sabah Tofaş’ta Egea hatchback’in  banttan indiriliş törenine katıldı.
Bu törene Bakan Fikri Işık, Bursa milletvekilleri Zekeriya Birkan, İsmail Aydın ile birlikte Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Koç Holding ve Tofaş üst yönetimi, Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BUSİAD Başkanı Günal Baylan ve diğer protokol katıldı.
Tofaş’ın Ar-Ge sürecine liderlik ettiği Egea Projesi’nin ikinci modeli Fiat Egea Hatchback’in üretimi Bursa’da düzenlenen törenle başladı. Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Türkiye otomotiv endüstrisi ve Tofaş için önemli ve heyecan dolu bir gün olduğuna dikkat çekti.
Bakan Işık da bu başarıda emeği geçen Koç Holding yönetimini, Tofaş mühendis ve işçilerini kutladığını söyledi.
Işık akşam da BTSO’nun toplantısına katıldı.

Bozbey çalışanlarla yemek yedi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Çalışan Memnuniyeti Anketi”nden çıkan sonuç üzerine hayata geçirilen “Çalışanlarla Öğle Yemeği” uygulamasını devam ettiriyor.
Mustafa Bozbey, öğle yemeğini Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden bir grup personelle yedi hem personelden beklentilerini dile getirdi hem de önerilerini dinledi. 

Bursa’ya kardeş şehir

Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden İtalya İstanbul Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo, İtalya ile Türkiye arasındaki ilişkileri güçlendirmenin ilk adımı olarak Bursa’yı İtalya’dan bir şehirle kardeş şehir yapmak için çalışacaklarını söyledi.
Başkonsolos Federica Ferrari Bravo, İtalya İstanbul Ticari Ataşesi Maria Trinchieri ve İtalyan Dış Ticaret Enstitüsü Başkanı Aniello Musella ile birlikte Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.