Hava Durumu

Bakan Işık, BTSO’daydı

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2016 07:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 07:32
Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Fikri Işık’ın Salı günü son durağı BTSO oldu. BTSO’da meclis üyelerinin olduğu yemekli iştişare toplantısına katılan Bakan Işık, kendisine Bursa sanayicilerinin sorduğu soruları yanıtladı.
Yemekte bir açılış konuşması yapan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, yeni dönemde hayata geçirdikleri projeleri anlattı ve bu projelerin hayata geçmesi noktasında her zaman yanlarında olan Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Fikri Işık’a da teşekkür etti.
Ardından kürsüye gelen Bakan Işık, Bakan sıfatıyla bunun Bursa’ya sekizinci gelişi olduğunu anımsatarak, Bursa’ya her geldiğinde pozitif enerji aldığını ve yenilendiğini dile getirdi. Bakan Işık, BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı çalışmalarından ötürü kutladı, her projede yanlarında olduklarını söyledi. Ayrıca Bursa’ya her geldiğinde Bursa Büyükşehir’in yeni bir projesiyle karşılaştığını ve onları takip etmekte güçlük çektiğini söyleyen Işık, Recep Altepe’yi de kutladı.
Tofaş’a ve Koç ailesine de teşekkür etti.

Diyalog projesi

Türkiye ile Kosova´da yaşayan gençler arasındaki ortak tarih ve akrabalık bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla hazırlanan “Türkiye Kosova Genç Akrabalar Diyaloğu Projesi”, Kosova’nın Prizren şehrinde düzenlenen çalışma ziyareti ile başladı.
Proje kapsamında Bursa’dan 26 kişilik heyetin katılımıyla çalışma ziyareti gerçekleştiriliyor.

Beraber Yakma ve Çevre

BUSİAD Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği Uzmanlık Grubu tarafından organize edilen Sanayi Atıklarının Yönetimi Paneli BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. 
Başkanlığını UÜ Öğretim Üyesi Dr. Efsun Dindar’ın yaptığı ve Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Keskinler, BTSO OSB Çevre Mühendisi Zeynep Çakır, TOFAŞ Çevre Sistemleri Uzmanı Begüm Yaşarkurt ve TAYRAS Genel Müdürü Aydın Özbey’in konuşmacı olduğu panel verimli geçti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.