Hava Durumu

Bahçeli, “Bizimle yürü Bursa” dedi

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2015 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2015 08:20
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin mitingi için dün Bursa’daydı. Bursa Gökdere Meydanı’nı dolduran Bursalılar’a seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm kesimlerden oy istedi.
Tek başına MHP iktidarının ülke ve Bursa için şifa ve umut olacağını söyleyen Devlet Bahçeli temel ihtiyaç maddelerindeki ÖTV ve KDV’yi kaldıracaklarını söyleyerek şöyle devam etti:
“Tek başına MHP iktidarı Bursa için şifadır. AKP’ye oy veren kardeşim Türkiye kötüye gidiyor. AKP aldığı oyları kötüye kullanmıştır. AKP’ye oy veren kardeşim birlikte yürüyelim. Tek başına iktidarı AKP kullanamadı. Sizler aç ve açıkken iktidardakiler refah içinde yaşıyor. CHP’ye oy veren kardeşim bu iş alkışlarla olmaz MHP ile yürü. Kararsız kardeşim bu sefer bizimle yürü.”
Devlet Bahçeli, yapılan sosyal yardımların kesilmeyeceğini, yenilerinin ekleneceğini dile getirdi.

TÜSİAD Başkanı Bursa’ya geliyor

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin bu yıl yirmi birincisi yapılacak olan BUSİAD Doğan Ersöz Ödül Töreni ‘ne TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes de katılacak.  
Cansen Başaran-Symes gecede bir de konuşma yapacak.
Ödül töreni 29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 19.30’da Hilton Otel  Balo Salonu’nda yapılacak.
Ayrıca BUSİAD-Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan  Bursa Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu bünyesinde ikinci kez sahiplerini bulacak olan Bursa Yenileşim Ödülü’nün ön başvuruları başladı. Ön başvurular ve ödül süreciyle ilgili olarak bugün  saat 09.30’da BUSİAD Evi’nde bir basın toplantısı düzenleniyor.

Körfez geçişine uyarı

III. Köprüler Viyadükler Sempozyumu’nda “Köprü Hesabında Dikkate Alınacak Yer Hareketi Kayıtlarının Seçilmesi” konulu bir sunum yapan Çankaya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakkı Polat Gülkan, Körfez Geçişi Köprüsü’nün iki yakasından da fay hatlarının geçtiğine işaret etti.
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen sempozyumda Prof. Dr. Hakkı Polat Gülkan şunları söyledi:
“ Derinliği çok fazla olmamakla beraber İzmit Körfezi’nin, temsil ettiği jeolojik ve deprem özellikleri var. Bundan sonra köprünün hizmet vereceği süre zarfında hangi depremlerin olacağı tahmin edilmesi, bir bakımdan büyük bir önem arz etmektedir.”

Zeki Alasya’ya veda

Türk tiyatrosunun önemli ismi Zeki Alasya aramızdan ayrıldı. Zeki Alasya-Metin Akpınar ikilisi çocukluk ve gençlik yıllarımızın unutulmaz sanatçılarıydı.
Onları ilk kez İstanbul’da Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nda izlemiştim. Oyunun adını hiç unutmadım. “Ha bu diyar” oyunuydu.
Daha sonra sayısız oyununu ve filmini izledim. Dizilerini izledim
Ayrılmaz bir ikiliydi. En son “Güle Güle” ve “Rus Gelin” de birlikte oynadılar.
Tiyatromuzun başı sağ olsun.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.