Hava Durumu

Aykırı Kumpanya ve Aysever

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2015 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2015 07:29
Aykırı Kumpanya, Bursa’daydı. Gazeteci ve yazar Enver Aysever, Türkiye’nin yakın geçmişi ve siyasi olaylarını kendi üslubuyla anlattığı oyunda keyifli dakikalar yaşandı.
Enver Aysever, Nilüfer Belediyesi Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahne alarak izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü. 
İzleyenler Enver Aysever ile birlikte  Türkiye’nin özellikle yakın zaman tünelinde yolculuğa çıktılar. Enver Aysever, bir yandan kişisel anılarıyla da izleyenleri hem düşündürüp,  hem de güldürürken;  Nâzım Hikmet, Aziz Nesin, Sabahattin Ali, Attila İlhan ve Uğur Mumcu gibi aydınların hayat hikayelerinden kesitleri de paylaştı. 
Aykırı Kumpanya’da,  Enver Aysever’in yanı sıra tiyatro ve dizi oyuncusu Demet Tuncer Tanrıöver de 80’li yılların şarkılarıyla geceye renk kattı. 
Şarkılardaki orkestra ise müthişti. Orkestrada bateride Enver Aysever, piyanoda Özge Metin, gitarda Sinan Gürsoy vardı.
Solist Demet Tuncer Tanrıöver ‘in seslendirdiği şarkılar ise gecenin sonunda katılımcılardan büyük alkış topladı. 

Bacanızı temizletin

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, halkın yüzde 90´ının doğalgaz kullandığı Bursa´da baca temizliğinin her yıl en az 1 kere yapılması gerektiğini hatırlattı. 
Orhan Doğan ayrıca katı ve sıvı yakıt tüketen haneler için bu kontrolün yılda en az 2 kez olmasının büyük önem taşıdığına dikkati çekti. 

BSMMMO’dan hatıra ormanı

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası  öncülüğünde yürütülen kampanya çerçevesinde bir hatıra ormanı oluşturuldu.
BSMMMO’nun 6’ncı Hatıra Ormanı, 243 meslek mensubunun katkılarıyla İznik’in Hisardere mevkiinde 25 dönümlük arazi üzerinde oluşturuldu.
Ormana toplam 2 bin 741 fidan dikildi. 
Başkan Yardımcısı Ömer İşci, Sayman Ali Çevdir ile YK üyeleri Hasan Uçar ve Hüseyin Kahraman da  fidan dikiminde hazır bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.