Hava Durumu

AK Parti ne yapıyor?

Yazının Giriş Tarihi: 17.06.2014 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 08:15

Yerel seçimin telaşı bitti, kazananlar belli oldu. Yazın gelmesi, havaların ısınması ve ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte yerelde bir ağırlık, bir sessizlik  başladı.
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’a sordum:
“Siyaset nasıl gidiyor?” diye.
Yanıtladı:
“Bildiğiniz gibi bu seçimde siyasi partiler de propaganda yapabilecek. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik çalışmalarımızın hazırlığı içindeyiz. Seçim koordinasyon merkezlerimiz hazır ve her sandıkta 9 kişilik ekibimiz de hazır.
Bu arada Nilüfer ve Mudanya ile ilgili ilçe başkanlığı konusunu önümüzdeki haftaya bıraktık. Büyükorhan’da ise aynı başkan ile devam etme kararımız var. Ama yönetimi güçlendireceğiz.”
AK Parti’deki durum böyle. Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır durumdalar.
Kolay gelsin.

CHP neler yapıyor?

 CHP İl Başkanı Metin Çelik’e “siyasetin nasıl gittiğini?” sorduğumda şu yanıtı verdi:
“Bugünlerde olağanüstü kongreler ile uğraştık.  Orhangazi, Orhaneli ve Mudanya  olağanüstü kongrelerini yaptık.
Kongrelerimiz sıkıntısız geçti.
Bunun dışında geçtiğimiz günlerde Balıkesir’de bir bölge toplantısı yaptık. Genel başkan yardımcımızın başkanlığındaki toplantıya Balıkesir, Çanakkale, Yalova ve Bursa il başkanları katıldı. Bize yapılan sunumda Cumhurbaşkanlığı seçiminde izlenecek politikalar ve yol haritaları aktarıldı.”
Evet, CHP olağanüstü kongreleri halletmiş. Hedef Cumhurbaşkanlığı.

İznik Çalıştayı sona erdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, İznik Kaymakamlığı, İznik Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi işbirliğinde düzenlendiği “İznik Çalıştayı” sona erdi.
Çalıştayda Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerinin arkeolojik ve etnografik kalıntılarıyla bütünleşerek adeta bir açık hava müzesi olan İznik’in tüm değerleri masaya yatırıldı.
İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile çok sayıda akademisyenin katıldığı çalıştay, Başkan Osman Sargın’ın verdiği yemek ile son buldu.

Anlamlı buluşma

Bursa Orhaneli Kömür İşletmeleri madeninde çalışan bir işçimizin 3,5 yaşındaki spastik engelli çocuğunun yere basabilmesi için, iki kalçasında kalça ameliyat olması gerekiyor.
Balat Lions bu amaçla yarın 20:00’de FSM’deki Hayal Kahvesi’nde karaoke ve canlı müzik eğlencesi düzenliyor.
Başkan Oral Özeken, “Balat Lions Kulübü olarak düzenlediğimiz bu etkinliği geliri ile işçimizin çocuğunun ameliyatı gerçekleşecek”dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.