Hava Durumu

AK Parti 2013’te eğitimde

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2012 01:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2012 01:32

 Bu toplantıda önce Numan Kurtulmuş bir ekonomi sunumu yaptı. Ardından Recep Tayyip Erdoğan,  Türkiye’nin genel durumunu değerlendirdi.  Ayrıca toplantıda teşkilatlarla ile ilgili birçok konu masaya yatırıldı.

Toplantıya Bursa’dan AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci birlikte katıldılar.
Bu toplantıda alınan kararlar çerçevesinde 2013 yılı “AK Parti Eğitim Yılı” ilan edildi. Seçimler öncesi tüm teşkilatlar yoğun bir eğitim programından geçecek. Siyaset Akademisi ile dışa yönelik eğitim çalışmalarını sürdüren AK Parti, 2013 yılı içinde içe yönelik geniş kapsamlı bir eğitim çalışmasına yöneliyor. Bu çalışma çerçevesinde zaman zaman büyük katılımlı şehir dışında ikişer günlük eğitimler planlanıyor. Ayrıca, kişisel gelişime yönelik eğitim programları da geliştiriliyor. Bu programlarda hem akademisyenler, hem bakanlar, hem de genel başkan yardımcıları eğitimler verecekler.

Bu eğitimlerde teşkilat hem bireysel gelişim ile ilgili özel dersler alacak, hem de bakanlar ve genel başkan yardımcıları konularıyla ilgili dersler verecek.
Evet, 2013 yılında tüm AK Parti teşkilatları eğitimden geçirilecek. Hedef seçimler.

****************************************************************

Kemal Kılıçdaroğlu ve kozmik oda

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa ziyareti sırasında yanında olan isimlerden biri de Kamber Doğan’dı. Doğan, İstanbul Bebek’teki Poseidon ‘un sahibi. Ayrıca, Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın da etkin bir ismi.
Bir ara Kamber Doğan, Ertuğrul Kaplan, Ahmet Yaşar yemek yiyorduk. Doğan yemek sırasında “Biliyor musun, Genel Başkanı kozmik odaya soktum” dedi.
Şaşırdım. Ne kozmik odası, dememe fırsat vermeden anlatmaya başladı. Doğan şunları anlattı: “Ertuğrul Bey’in fabrikasını gezdikten sonra, Genel Başkana ‘Size kozmik odayı göstereceğim’ dedim ve Ertuğrul Kaplan’ın odasına soktum. Orayı görünce çok şaşırdı ve etkilendi.”  
Ertuğrul Kaplan’ın özel odası adeta bir doğa müzesi gibi. Herkesin bildiği gibi Ertuğrul Kaplan’ın av merakı var. Ülkemizde uluslararası platformda avcılık yapan sayılı isimlerden birisi. Kaplan’ın odası da çok sayıda içi özel olarak doldurulmuş vahşi hayvanlarla dolu. Meğerse Kamber Doğan’ın kozmik oda dediği şey buymuş. Gülüştük…

**************************************************************

Bursa 3.Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu

Bursa 3. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu 14 Aralık’ta gerçekleştiriliyor. Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu tarafından sempozyuma Turkcell Üst Yöneticisi (CEO) Süreyya Ciliv de katılacak.

İlki 2010’da “Bilgi Üret. Yenilik Yap. Ayakta Kal”, ikincisi 2011’de “Geleceğin Anahtarı: Yenileşim” temalarıyla düzenlenen sempozyumun, bu yılki ana teması “Bir Süreç Olarak Yenileşim” …
Sempozyum Uludağ Üniversitesi (UÜ) tarafından destekleniyor. Sempozyumun amacı şöyle belirlenmiş:

“ Türk sanayi ve hizmet işletmelerinin küresel boyutta sürdürülebilir rekabet gücü elde etmeleri için ulusal düzeyde, işletme düzeyinde ve kişisel olarak yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları ve uygulamaları ele almak, tanıtmak, önemini vurgulamak, teşvik etmek, yaygınlaştırmak ve sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik olarak bölgesel yenilikçilik ve yaratıcılık hareketini desteklemek.”

Sempozyum, çarpıcı başarıların hayata geçirilebildiğini gösterecek örneklerin toplumda tanıtılmasının yanı sıra sürdürülebilir başarının doğru işleyen bir sürecin tanımlanması ve işletilmesiyle garanti edilebileceğini ortaya koyacak…
Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu sempozyumun “Teknoloji ve Yenileşim” başlıklı ilk oturumuna, Süreyya Ciliv de katılacak…

Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirilecek sempozyumda, Ciliv’in yanı sıra Triodor CEO’su Umut Akpınar, Selektif Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Figen Kadırgan, Mobilera CTO’su (Üst düzey teknik yönetici) Zeynep Sarılar Akaltan, Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı ve UÜ öğretim elemanı Dr. Cem Okan Tuncel de birer konuşma yapacak…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.