Hava Durumu

Yine olmadı

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2015 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 07:47
Bursaspor’un Süper Lig’de şampiyonluk ve Avrupa hedefleyen üst gruptaki 5 rakibiyle oynadığı 8. karşılaşmasından puan çıkmadı. Yeşil Beyazlı takım ligin hedefi olan takımlarıyla oynadığı maçlardan 4 puan çıkardı, tam 20 puan kaybetti. 
Saracoğlu’nda kora kor, müthiş bir mücadele oldu. İlk yarı başlangıcı orta saha presiyle rakipten kazanılan toplarda çok çabuk çıkışlarla cezayı kesen Fernandao, Şener ve Emre Taşdemir’in direkte patlayan topuyla gole yaklaşan Yeşil Beyazlı takımdı. Rakip Fenerbahçe, ilk 45 dakikada uzaktan şutlar dışında etkili değildi. Aziz Behiç iyi fizikli ve dripling özelliği yüksek Emenike’ye çabukluğuyla nefes aldırmadı. Şenerli, Volkanlı sağ kanat hem ofansta, hem defansta etkindi. Caner ve Sow’a karşı üstünlük sağladılar. Belluschi, Ozan Tufan ve Josue; Mehmet Topal, Emre ve Alper’e merkezde alan bırakmadı. İkinci yarıya Fenerbahçe, Emenike-Hasan Ali değişikliğiyle başladı. Ters ayaklı Caner, Gökhan Gönül’ün önüne sağ kenara geçti. Bu değişikliklerle her iki kanadı etkin kullanan Fenerbahçe karşısında 10-15 dakika baskı yiyen Yeşil Beyazlı takım daha sonra oyunu dengeledi. Net pozisyonları bulan taraf oldu. 95 doğumlu Ozan’ın, 95 doğumlu Emre’ye asisti gol olsa, ligin herhalde yaş ortalaması en düşük golünü izleyecektik. Fernandao’nun kafası, Şamil’in Hasan Ali tarafından çizgiden çıkarılan kafa şutu, Belluschi’nin vuruşunda Volkan’ın jeneriklik kurtarışı şans ibresinin rakipten yana olduğunun işaretleriydi. Yeşil Beyazlı takımın maç boyunca yaptığı tek hata Webo golüyle üç puanı Fenerbahçe hanesine yazdırdı. 
Maçın hakemi Hüseyin Göçek yine endişelerimizi boşa çıkarmadı. Saracoğlu tribünlerinin baskısı altında Fenerbahçe lehine çok kolay düdükler çaldı. Gözünün önünde Hasan Ali’nin Belluschi’yi engellediği pozisyondaki net penaltıyı es geçti. Oyunun genelinde üstün olan Yeşil Beyazlı takım hakeme, şansa, bir basit hataya kurban gitti. Saracoğlu’nda yine istediğimiz olmadı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.