Hava Durumu

Yakışmadı

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2016 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 08:15
 Başakşehir karşılaşmasından ağır hasarla çıkan, Serdar, Necid ve Sercan’dan yoksun Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun ilk 11’de tamamen duygusal nedenlerle (!) Bursaspor forması giyen Dzsudzsak ve Stoch’un yerine genç Kubilay’a yer vermesi günün sürprizi, geleceğin de göstergesiydi. 
 
Sezon başından beri takım savunmasında ciddi zaafları olan Yeşil Beyazlı takım, oyunun başlangıç bölümünde özellikle zayıf halka Erdem’in bölgesinden çok pozisyon verdi. Gençlerbirliği’nin önde dönerek oynayan futbolcuları Serdar, El Kabir ve Stancu defans arkasına sarkıp çok rahat pozisyonlar buldular.

 Harun bu bölümde başarılı kurtarışlarla oyunu dengede tutan isim oldu. İkinci yarıda iyi yardımlaşan Selçuk ve Skulasson ile orta alandan etkili derin toplar atan rakip takım, İrfan Can ve Aydın hamlelerinden sonra iki gol bulup maçı kazandı. 

 Bir kez daha gördük ki Serdar Aziz defansın sigortası. Dany-Sivok ikilisi çabuk forvetlere karşı çaresiz. Yine ikisi golle biten sayısız hataları oldu.

 İlk kez oynayan Kubilay’ın kanatta kullanılması, Tom de Sutter’in hayalet gibi dolaşması, oyunu iyi sıkıştıran rakip karşısında Batalla’nın da etkili olamaması sebebiyle Faty’nin direkten dönen topu dışında pozisyon yaratamadık. 
 
 Geçen hafta 10 kişi ile verilen üstün mücadele, alınan puan sonrası Ankara’da silik futbolla teslim olmak Timsah’a yakışmadı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.