Hava Durumu

Terim kesmez adayım Conte

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2017 04:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2017 04:52

Hamza Hoca'nın gideceği belli olduktan sonra hangi teknik direktörün daha başarılı olacağını incelemeye başladım. Jose Mourinho, Pep Guardiola, Antonio Conte isimlerini mercek altına aldım. Düşüşte olan Mourinho'yu hemen eledim. Guardiola ve Conte arasında benim tercihim, Antonio Conte. 3-4-3 sistemini çok iyi uyguluyor ve sonuç odaklı çalıştırdığı Chelsea açık ara önde şampiyonluğa gidiyor.
Evet, teknik adamımız Conte olmalı...
3-4 oyuncusunu da yanında getirmeli. 'Conte yılda ne kazanıyor bu yazdıklarının şaka olmalı' dediğinizi duyar gibiyim.Tabii ki şaka...
Bir de gerçekler var. Hamza Hamzaoğlu Gençlerbirliği maçından sonra geçtiğimiz yıldan dahi alacakları olduğunu yayıncı kuruluş mikrofonlarından cümle aleme duyurdu. Ekonomik zorluk içindeyiz bir anlamda malumun ilanı. Ardından yasa gereği eşlerin de imzası ile fedakarlık yapılarak şahsi kefaletle alınan 20 milyonluk kredi ile oyunculara gecikmiş ödemelerin bir kısmı yapıldı. Buraya kadar perhiz kısmıydı, son günlerde lahana turşusu moduna geçtik. Bugünkü kurla 15 milyonu aşan maliyetle forvet bolluğunda Bogdan Stancu transferi yapıldı. Ardından yılda 3,5 milyon Euro kazanan Fatih Terim, bonusları ile 1,5 milyon Euro kazançları olan Yasin Öztekin, Atıf Chahechouhe isimleri transferde yetkili ağızlardan ciddi! ciddi! söylenmeye başladı.
3 yıllık kontratla ağızdan çıkan sözlerin parasal karşılığı 85- 90 milyon TL hatırlatalım...
Bu bol keseden açıklamaların bir karşılığı olmalı...
Ya Özlüce'de hazine bulundu ya da aşırı soğukta açıkta kalan yerler var...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.