Hava Durumu

Tabela

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2014 09:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 09:54
Ligde zirve yolunda Galatasaray ve Beşiktaş maçlarındaki yenilgilerden sonra kilit maçların birinde daha bu kez iki puan kaybettik. Futbolda klasikleşmiş söz; “Tabelaya baktığımızda hanemizde bir puan yazılı”. Her şeye rağmen sergilenen futbol gelecek haftalara umutla bakmamıza neden oluyor.
Maçın hemen başında Belluschi’nin müthiş asistiyle Volkan Şen’le gelen gol Yeşil Beyazlı takıma ciddi stratejik üstünlük sağladı. Topu daha çok rakibe bırakıp, kontrollü oyun tercih edildi. Baskıyla kazanılan toplar sonrası Josue’nin ve Belluschi’nin akıllı derin topları, kenarların etkin kullanımı özellikle dripling özelliği yüksek Aziz Eraltay ve Şener Özbayraklı’nın etkin çıkışları giderek lider oyuncu özelliği kazanan Volkan Şen’in topu her ayağına aldığında son derece etkin kullanımı sonucu Yeşil Beyazlı takımın çabuk oyunu Fenerbahçe kalesinde ciddi pozisyon getirdi. Bunda rakip kenar savunmacılar Caner Erkin, sonra Hasan Ali ve sakat oynayan Gökhan Gönül’ün gününde olmaması da etkendi. 
Oyun Yeşil Beyazlı takımın istediği tempoda giderken, Kuyt’ın ortasından gelen, bir anlamda Fenerbahçe adına şans golü sonucu Bursaspor adına saha içi yardımlaşmanın ve mücadelenin üst düzeyde olduğu pozisyon üstünlüğünün de fazla olduğu oyun tabelaya bir kez daha yansımadı.
Bu arada hakem Fırat Aydınus’un burnunun dibinde topu yere vuran Caner’e ikinci sarıyı çıkaramaması, gerekçe olarak da hareketine, “Bana değil kulübeye yaptı” demesi herhalde literatüre yeni bir katkı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.