Hava Durumu

Pablo’nun ayağına Harun’un eline sağlık…

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2016 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2016 08:14
Hakem Serkan Çınar’ın bitiş düdüğüyle derin bir oh, 3 puanın mutluluğu, eline sağlık Harun, ayağına, futbol zekana sağlık Pablo sözleri herhalde benim gibi tüm Bursasporluların duygu ve düşünceleriydi. 

Dzsudzsak’ın akıllı asistine, futbola keyif katan çok özel oyunculara has Batalla vuruşu ile 25’inci dakikadan itibaren önde götürülen oyunun uzatma dakikalarında Engin Bekdemir’in serbest atışını doksandan çıkaran Harun, güzel golle yakalanan skorun maçın da skoru olmasını sağladı.

Oyunun ilk yarısında Jem Paul Karacan’ın etkili oyunu, Traore’nin ayağa iyi oynaması, Batalla’nın maestroluğunda orta alan üstünlüğünü ele alan Yeşil Beyazlı takım tempoyu da istediği gibi ayarladı. 

Yoğun stres altındaki Eskişehirspor, hücum bölgesinde Emre Güral’ın yönlendirdiği ataklarda ceza sahası dışından birkaç cılız şut dışında pozisyon bulamadı. Samet Aybaba’nın ikinci yarı başlangıcındaki hamlelerinden Kulach oldukça etkiliydi. Kanadından taşıdığı toplarda son vuruşların etkisizliği Yeşil Beyazlı takımın şansıydı. Risk alan rakip karşısında akıllı çıkarak birçok gol pozisyonu yakalayan Bursaspor farkı artıramayınca heyecan son saniyeye kadar sürdü. Ligde oldukça rahatladık. Gelecek haftalar bir anlamda geleceğin planlanmasının aracı olacak.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.