Hava Durumu

Mayısta Schengen

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2016 06:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 06:59
Geçtiğimiz haftanın kazanan 11'i Sivas'ta sahada. Sonuç yine galibiyet. Birbirinden farklı iki yarı izledik Sivas'ta. İlk yarı Traore ve Faty'nin üzerine iyi baskı kuran, Batalla'ya top aldırmayan, kanatlarda Beykan ve Burhan'ı iyi kullanan, maçı final havasında oynayan, ekstra gayretli, mücadele gücü yüksek rakip karşısında Yeşil Beyazlı takım attığı gol dışında üretken olamadı. İkinci yarı galibiyet telaşındaki rakip takım da bloklar arası mesafeler açıldı. Oyun disiplini bozuldu. Merkez oyuncuları Adem ve Yiğit fiziken düştüler.
Yeşil Beyazlı takım, yakın markajdan kurtulan Batalla ve Traore'nin yönlendirdiği ataklarla ve özellikle çıkışlarda geri dönemeyen Cicinho'nun kanadını Emre, Aziz ve sonradan oyuna giren Stoch'la etkili kullandı. Hamza hocanın ofansif hamleleri takımı önde tuttu. Son dakikada gelen Deniz Yılmaz golü galibiyeti getirdi. Zor deplasmanda Deniz gollere devam ederken Harun da kalesinde son derece başarılıydı. 
Ülke olarak AB vize serbestliği için haziran ayını bekliyoruz. Yeşil Beyazlı takım iki haftada aldığı 6 puan ve gösterdiği performansla mayısta Schengen’i cebe koyacak gibi gözüküyor. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.