Hava Durumu

Forvette 'Sağlam' kayıp

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2016 06:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 06:36
Özlüce'de 'I Love You' tezahüratlarıyla imza attırıp çuvalla para dökerek aldığımız oyunculardan kurtulurken şükredip kurban kesecek haldeyiz.
Tom de Sutter de bunlardan sadece biri. Bonservisi menajer ücreti maaşı ve vergileri ile 12 milyon TL'yi aşan maliyeti vardı. Ertuğrul Sağlam'ın tercihiydi. Necid'le benzer oyun karakteri nedeniyle karşı çıktığımız bir transferdi.
200 bin Euro'ya Lokeren'e gitti. Bu oyuncudan Bursaspor'un zararı yaklaşık 11,5 milyon TL,
bankalara ödenen faiz de cabası.
Hakkını yemeyelim kupada 2 gol attı gol başına 6 milyon maliyetle Ronaldo'yu solladı.
Şampiyonluk sonrası Sağlam'ın tercihleri ile alınan alınan forvetler Kenny Miller, Leonel Nunez, Damien Steinert , Jozy Altidoro (kiralık), Tetteh Bangura, Prince Tagoe, Sestak, Pinto, Tuncay Şanlı. Bu oyuncuların bir kısmı oyunsal katkı sağlarken önemli bölümü futbolları ile varlık göstermedikleri gibi ekonomik olarak kulübe ciddi zarar yazdılar. Bu oyuncular adına Muhammet Demir, Oğulcan Çağlayan gibi yetiştirdiğimiz değerler kaybedildi. Orta alanda Eren Albayrak yollanıp astronomik rakamla Petteri Forsell transferi yapıldı. Geçtiğimiz sezon yapılan transfer hataları ve yaratılan ekonomik enkaz ortada. Kulüplerde transfer, apoleti ne olursa olsun görev süresi belirsiz teknik adama emanet edilmemeli. Bursaspor Kulübü'nün geleceğini aidiyet duygusu kuvvetli devamlılığı ve sorumluluğu olan bir sportif organizasyonla, oluşturulacak strateji ile belirlemeliyiz. Altyapıya, eğitim bilim ve teknolojik yatırımları artırmak Scout (oyuncu araştırma-keşfetme) yapılanmasını yurtiçinde ve yurtdışında oluşturmak zorundayız. Bütün bunların maliyeti transfer kayıplarının yanında son derece küçük olacaktır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.