Hava Durumu

Bu hafta kahramanın adı Harun

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2016 07:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 07:27
Her biri enteresan hikayeler barındıran sonu mutlulukla, üç puanla biten maçlar oynuyoruz. Galibiyetleri seriye bağladık. Ligde hedef küçültmüş, oyuna ve skora katkı yapan, en önemli oyuncularını kaybetmiş, Kasımpaşa’nın teknik adamı Kemal Özdeş Abdullah Durak ve Pavelka’yı Batalla’ya yakın oynatıp çok iyi marke ettirince Pablo ofansa katkı yapmakta zorlandı. 

Savunma özellikli merkez Şamil ve Faty’yle hücum bölgesine geçiş sağlanamadı. Çok yavaş oynayan hızlı kenar oyuncularını geniş alanda topla buluşturamayan Yeşil Beyazlı takım, Hamza Hamzaoğlu’nun 61’nci dakikada oyuna müdahalesine kadar duran top dışında pozisyon üretmekte zorlandı. 

Orta alana top tekniği yüksek Jorquera’nın girişi ve bu oyuncunun oyuna girdikten bir dakika sonra Karim Otigba’dan seken topu düzgün vuruşla Kasımpaşa ağlarına göndermesiyle galibiyet golü geldi. 

Gol sonrası topa daha çok sahip olduğumuz bölümde İsmail’in yine kırmızı kart görmesi, 10 kişi kalış, maçın adamı Harun’un penaltıyı ve dönen topta Kouita’nın şutunu müthiş kurtarışı saha içi ve tribünlerde olağanüstü adrenalin, taraftarın müthiş desteği, top rakipteyken çınlayan ıslıklar, heyecanın tavan yaptığı uzatmayla beraber son 20 dakikalık bölüm sanki galibiyetlerin özetiydi. 

Çok mu iyi oynuyoruz? Hayır. 
Üretken miyiz? Hayır. 

Eldeki kadroyla nasıl oynayacağımızı, haddimizi biliyoruz. 
Saha içi yardımlaşma çok iyi. Her maçın hikayesinde kahramanlarımız var. Daha önce Aziz Behich’in, Batalla’nın olduğu gibi Kasımpaşa önünde de kahramanın adı Harun. 
Hamza Hoca’nın hamleleri yerinde…
Özellikle son iki hafta taraftar olağanüstü…
Sonuç 12 puan ve puan cetvelinde ikincilik…
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.