Hava Durumu

Siz FETÖ'cü müsünüz?

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2017 04:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2017 04:30

Ruhsuzlar, reziller, yüzsüzler, utanmazlar, yazıklar olsun...
Serzenişlerinin ardından Bursaspor tarihinde görülmemiş şekilde protesto eden kulübün gerçek sahibi taraftarın, sahaya sırtını dönmesi dahi umurunuzda olmadığına göre o halde siz FETÖ'cü müsünüz kardeşim. Bu şehri rezil edecek kadar kime güveniyorsunuz?
Futbol oynamanın da ahlaki harbiyesi var.
Bunları yerine getiremiyorsan çekip gideceksin. Hadi adamlığından vazgeçtik hiç olmazsa işini yap.
Yapmayacaksan da hatırlatalım biri Orhangazi diğeri İnegöl bir diğeri de Mustafakemalpaşa çıkışlarından şehri bir an önce terk edeceksin.
Bursa'nın adını dünya spor tarihine şampiyon olarak yazdırmış merhum başkanımız İbrahim Yazıcı'nın ölüm yıldönümünde sanki kasıtlı yaparmışçasına tarihi bir rezaleti bu şehre yaşatmaya hakkınız yok. Sadece topçular mı takımı bu duruma getiren?

Ya yöneticiler...
Hani şampiyon olmasak da izlerken herkesin gurur duyacağı takım oluşturup, Avrupa kupalarında kentin adını duyuracağız diye iş başına gelen yönetim kurulu, sizin hiç mi suçunuz yok?
Kendi içlerinde birliktelik sağlayamayıp bölünmüş yönetimin şimdi camiaya yapacağı birlik beraberlik çağrısını yer mi sanıyorsunuz taraftar. Belli ki genel kurul üyelerinin karşısına çıkacak yüzünüz olmadığından kongre kararı alamıyorsunuz.
Bu saatten sonra alsanız ne yazar, geride koca bir enkaz bırakıp çekip gitmek kolay...
Bursaspor'da bu sezon gerçek olan tek şey, beğenmeyip gönderdiğimiz Hamza Hoca'yla ligin ilk yarısında alınan 27 puandır.
Gerisi yalan...

Muhtar, Bakan Bey'den ne ister?

Kentimizin en şanslı muhtarı Saitabat Mahallesi Muhtarı Ahmet Eraslan.
Çünkü; iki dönemdir muhtarlığını sürdürdüğü köyünün ünü ülke sınırlarını aşmıştır.
Bunun yanında Bursa'ya gelen yerli ve yabancı devlet büyüklerinin de gidip görmeyi tercih ettiği yerdir Saitabat.
Pazar günü Saitabat'ın konukları arasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve ailesi de vardı.

Gözlerden uzak kafa dinlemek isteyen Çelik'e ev sahipliğini Muhtar Ahmet Eraslan yapmış. Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği'nde iki saat geçiren Bakan Çelik'in gelişini fırsat bu fırsat diyerek bölge halkının sorunlarını ileten Muhtar Eraslan, ahududu şoklama tesisi kurulmasını istemiş.
Bakan Bey de hemen Kırsal Kalkınma Daire Başkanı'nı telefonla arayarak konunun çözümlenmesini istemiş.
Dedik ya, muhtar dahi olacaksan şanslı olacaksın.

Sırada Kumla sahilleri var

Büyükşehir Belediyesi'nce Gemlik Çarşı Meydanı Projesi'nin bir ayağı olan "Gemlik Sahil Dolgu ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında Hükümet Konağı önünden, Belediye İskelesi girişine kadar olan alanda bulunan Milton, Mert, Beyza, Gurup çay bahçelerinin yıkım kararı alınmıştı.
Kararı bir süredir uygulamayan çay bahçesi işletmecileri, yeni yapılacak düzenlemede kendilerine hak tanınması halinde işyerlerini boşaltma sözü verdi.
Gemlik Belediye Encümeni'nin de bu yönde karar alması üzerine işletmecilerin işyerlerini boşaltmasıyla yıkım da başladı.
Şimdi ise beklenti, Kumla Mahallesi sahilleri için de alınan aynı kararın bir an önce uygulamaya geçirilerek sahilin daha düzenli hale getirilmesidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.